Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Sagetator

Atat Sagetatorul, care se arunca de obicei in dragoste cu capul inainte, cat si Scorpionul, care nu prea stie nici el ce este aceea rabdarea, sunt tentati sa sara anumite trepte intr-o relatie. Daca aceasta combinatie se formeaza mult prea repede, fara a avea o baza solida consolidata in timp, constructia risca sa se darame usor.

Cele doua zodii vad dragostea intr-un mod diferit si asta ii poate costa cateodata. Daca Scorpionul este cel care pune accent pe sentimente, fiind putin mai prudent la inceput unei relatii, Sagetator este cel impulsiv care se arunca intr-o relatie doar pentru a vedea ce surprize ii rezerva aceasta. Cand Sagetatorul este nemultumit de ceea ce gaseste aici, poate parasi aceasta combinatie la fel de rapid, trecand mai departe fara mustrari de constiinta.

Ambele zodii sunt impulsive si vad viata ca pe o aventura continua. Impreuna vor incerca sa rezolve o serie de mistere cotidiene, pentru ca sunt extrem de curiosi, si vor alege de multe ori calatoria ca o modalitate de a explora spatiul inconjurator, de la picnicul de weekend din apropierea casei lor, pana la excursii bine planificate peste mari si tari.

Pentru ca Sagetatorul este semn de Foc iar Scorpionul este semn de Apa, relatia lor va fi un amestec de pasiune, impulsivitate, mister si fexibilitate. Daca cei doi vor reusi sa aiba suficienta incredere unul in celalalt si sa comunice permanent, relatia aceasta va rezista in timp.

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii