Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Gemeni

Relatia dintre Gemeni si Scorpion poate fi una plina de succes daca cele doua zodii reusesc sa faca anumite compromisuri si sa accepte anumite diferente prezente in natura celuilalt.

Ambele zodii pot fi parteneri buni de dialog iar curiozitatea pe care o afiseaza vis-a-vis de spatiul inconjurator si de misterele naturii umane, le ofera usor subiecte de discutie. Impartind aceste mici descoperiri interesante, Scorpionul si Gemenii se vor mentine interesati unul fata de celalalt pentru perioade lungi de timp.

In alta ordine de idei, desi o fire comunicativa, Scorpionul are nevoie, din cand in cand, si de momente de liniste si singuratate, in care se va retrage in sine pentru o re-echilibrare a propriului eu interior. Gemenii nu prea stiu, insa, sa renunte la discutii iar acest aspect, mai ales in momentele in care Scorpionul are nevoie de liniste, poate dauna relatiei.

Acestor doua zodii le place sa vorbeasca si, prin urmare, comunicarea dintre ele va fi excelenta. Dialogurile acestea, insa, se mai transforma cateodata si in controverse iar certurile nascute de aici pot fi considerate sarea si piperul unei asemenea relatii, pentru ca atat Scorpionului, cat si Gemenilor le place o dezbatere argumentata.

O astfel de relatie poate functiona daca cele doua zodii invata sa lucreze in tandem. Astfel, ar trebui ca Gemenii (zodie de Aer), sa aiba o strategie bine pusa la punct si sa-si conduca partenerul spre un scop anume, iar Scorpionul (zodie de Apa) ar trebui sa faca o investitie emotionala in aceasta relatie, pentru ca acest plan pus la dispozitie de Gemeni sa fie indeplinit cu pasiune.

Cupluri celebre: Grace Kelly (Scorpion) si Prince Rainier (Gemeni); Leonardo DiCaprio (Scorpion) si Bar Refaeli (Gemeni); Vivien Leigh (Scorpion) si Sir Laurence Olivier (Gemeni).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii