Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Scorpion

Este normal ca nativii aceleiasi zodii sa se cunoasca intre ei, sa-si intuiasca nevoile si traile intime si, datorita acestui lucru, un cuplu format din doi Scorpioni se poate intelege perfect. Pe de alta parte, insa, disputele iscate intre doi Scorpioni vor folosi ca resurse aceleasi cunostinte comune, riscand sa se transforme in adevarate razboaie.

In cazul acesta, doi parteneri Scorpioni pot avea totul sau nimic. Succesul acestei combinatii depinde foarte mult de modul in care acestia intra in relatie, de increderea pe care o dobandesc unul in celalalt pe parcusrul acesteia si de pasiunea pe care sunt capabili sa o investeasca.

Pentru ca Scorpionul este posesiv si gelos, combinatia aceasta are nevoie mereu de anumite confirmari. Daca acestea vin doar dintr-un singur sens, relatia va esua. Altfel, cand ambii parteneri ofera semnale clare de pretuire a celuilalt, au mari sanse ca impreuna sa atinga fericirea.

Scorpionul este semn de Apa iar doi nativi ai acestei zodii vor forma o combinatie plina de pasiune, bazata pe comunicare sau, intr-un cuvant, totala. Niciodata nu vor exista compromisuri in acest tip de relatie, pentru ca Scorpionul este obisnuit sa ofere totul sau nimic.

Cupluri celebre: Lyle Lovett si Julia Roberts

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii