Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Fecioara

Aceste doua zodii sunt, cumva, mai putin sociabile si prefera sa ocoleasca aglomeratiile, pentru a intretine o relatie in spatiul mult mai intim al propriei case. De aceea, legatura lor poate fi una puternica, bazata pe o serie de valori comune traditionale.

Intr-o astfel de relatie, fiecare partener aduce o serie de secrete, mai mici sau mai mari, care il va face pe celalalt extrem de interesat. Pe de alta parte, ambele semne intuiesc destul de bine natura umana si vor ajunge sa se analizeze unul pe celalalt, iar asta le va servi si ca subiect de conversatie.

Ambele zodii sunt pragmatice si vor lupta impreuna pentru a dobandi o serie de valori materiale. Daca Scorpionul alearga dupa putere, Fecioara cauta ordine si impreuna pot atinge scopul pe care si l-au propus, indiferent la ce departare se afla acesta.

Altfel, daca Scorpionul ajunge sa spuna lucruri mai putin placute Fecioarei si sa o critice folosindu-se de micile slabiciuni ale acesteia, Fecioara va raspunde neintarziat si ii va administra o corectie Scorpionului. Daca lucrurile vor escalada pe mai departe, relatia lor poate fi compromisa.

Fiind zodii de Pamant (Fecioara) si de Apa (Scorpionul), ele se pot intelege numai daca vor avea grija sa nu se amestece prea mult in treaba celuilalt. Cateodata, Fecioara trebuie sa-l lase in pace pe Scorpion si sa nu-i tulbure lacul in care acesta se scalda linistit iar Scorpionul, pe de alta parte, trebuie sa inteleaga nevoile de baza ale Fecioarei si sa nu micsoreze importanta pe care ea le acorda acestora.

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii