Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Leu

Legatura formata intre un Scorpion si un Leu are sanse destule sa fie una trainica insa, de multe ori, se poate intampla ca intalnirea lor sa fie una cu scantei. Desi multi pot crede ca un Scorpion si un Leu sunt sortiti sa esueze intr-o relatie, exista cai pe care aceste doua semne pot merge impreuna catre un ideal comun.

Ambele zodii sunt posesive si geloase insa loialitatea de care sunt capabile una fata de cealalta poate scuza aceste simtiri mai putin admirabile. Scorpionul si Leul stiu sa se respecte si reusesc sa-si inteleaga destul de bine propriile nevoi pentru a putea acorda o grija deosebita fata de cele ale partenerului.

Daca Leului ii place sa fie admirat si laudat, si Scorpionul are la randul lui nevoie de confirmari din partea partenerului, dovezi ca acesta tine la el si il pretuieste. Practic, fiecare dintre cele doua semne are sansa sa fie fericit atunci cand vede in ochii partenerului o anumita veneratie.

Leul este, de obicei, zgomotos si colorat in manifestari iar Scorpionul, care are suficienta rabdare cu acesta si care va sti sa il aplaude la momentul potrivit, va avea numai de castigat intr-o asemenea relatie. Oricum, nu va fi o munca usoara pentru niciuna dintre zodii sa faca aceasta relatie sa mearga asa cum ar trebui.

Pe de alta parte, daca aceste doua semne ajung sa nu mai aiba incredere unul in celalalt, va fi vai si amar, pentru ca fiecare este capabil de razbunare si sunt putine cazuri in care atat Leul, cat si Scorpionul lasa polite neplatite.

Leul, fiind semn de Foc, este impulsiv si, de multe ori, putin prea grabit. Scorpionul, ca semn de Apa, este schimbator. Impreuna, atata timp cat Leul reuseste sa-si controleze putin pornirile iar Scorpionul accepta sa arate doar o singura fata partenerului, lucrurile au sanse mari sa functioneze.

Cupluri celebre: Meg Ryan (Scorpion) si Matthew Perry (Leu); Bill Clinton (Leu) si Hilary Clinton (Scorpion); Alain Delon (Scorpion) si Nathalie Delon (Leu); Arnold Schwarzenegger (Leu) si Maria Shriver (Scorpion).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii