Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Varsator

Scorpionul si Varsatorul sunt zodii foarte diferite si asta se poate vedea destul de clar chiar in aspiratiile si nevoile fiecaruia. Daca Scorpionul este un semn introvertit care se inchide de multe ori in sinea sa, analizand in tacere lumea inconjuratoare, Varsatorul este cel care se exprima la vedere, fiind un extrovertit autentic.

Relatia dintre Scorpion si Varsator poate fi considerata, uneori, destul de rece. Partenerii sunt, mai ales la inceput, destul de rezervati in dragoste iar dovezile de iubire pe care ar trebui sa si le ofere reciproc intarzie de multe ori sa apara.

Daca reusesc sa evolueze impreuna, trecand prin etape care le vor aduce incredere si respect reciproc, totul va fi bine iar relatia lor va deveni omogena si lipsita de conflicte puternice. Altfel, daca Scorpionul va incerca sa preia puterea in cuplu, fara sa inteleaga ca Varsatorul nu se va preda niciodata, combinatia aceasta va esua cu siguranta.

Varsatorul este o persoana sociabila, extrovertita, care adora sa fie inconjurat de oameni, in timp ce Scorpionul prefera de multe ori sa se retraga in singuratatea oferita de propria casa. Acest lucru va isca de multe ori conflicte si daca niciunul dintre parteneri nu este de acord sa faca o serie de compromisuri, pentru a se apropia de celalalt, relatia lor va gasi rapid un final.

Fiind un semn de Aer, Varsatorul este logic si profund, in timp ce Scorpionul, semn de Apa, se dezvolta mai mult in plan emotional. Daca aceste doua zodii vor invata sa traiasca impreuna, relatia lor va avea atat luciditatea Varsatorului, cat si forta emotionala adusa de Scorpion.

Cupluri celebre: Demi Moore (Scorpion) si Ashton Kutcher (Varsator); Claire Bloom (Varsator) si Richard Burton (Scorpion); Dwight Yoakam (Scorpion) si Bridget Fonda (Varsator).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii