Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Capricorn

Inceputul unei relatii intre Scorpion si Capricorn poate fi anevoios, pentru ca ambele semne stiu sa-si ascunda foarte bine sentimentele. De multe ori se poate intampla ca o relatie intre aceste doua zodii sa se piarda chiar inainte de a incepe, pentru ca niciunul dintre cei doi posibili parteneri nu indrazneste sa faca primul pas, asteptand mereu de la celalalt un semnal clar de pretuire.

Insa, atunci cand apropierea are loc si nu mai exista loc de intoarcere, tocmai acest caracter relativ ascuns al Scorpionului si al Capricornului ii ajuta sa formeze o legatura solida.

Pentru ca ambele zodii au o lume interioara puternica si pentru ca atat Scorpionul, cat si Sagetatorul tintesc o relatie matura, vor avea succes impreuna numai daca vor renunta la o parte dintre barierele ridicate in jurul lor. Daca Scorpionul va sti sa-si lase armele deoparte si sa imbratiseze caracterul serios al Capricornului, combinatia aceasta va dainui pentru mult timp.

Un cuplu format din nativii acestor doua zodii va fi extrem de puternic, reusind sa rezolve aproape orice problema aparuta in cale. Bazandu-se pe siguranta si pragmatismul Capriconului (semn de Pamant) si pe puterea emotionala pusa la bataie de Scorpion (semn de Apa), relatia lor va atinge numeroase culmi.

Cupluri celebre: Faye Dunaway (Capricorn) si Harris Yulin (Scorpion); Jim Carrey (Capricorn) si Jenny McCarthy (Scorpion).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii