Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Taur

Fiind doua semne opuse pe cercul zodiacal, Scorpionul si Taurul sunt diferite la baza. Dupa cum se stie, lucrurile opuse se atrag cu putere insa nu trebuie pierdut din vedere ca ciocnirea lor, atunci cand are loc, poate avea ca efect o explozie spectaculoasa.

Daca sunt in esenta diferite, nu inseamna ca aceste doua zodii nu au chiar nimic in comun. Problema aici este alta. Personalitatile lor puternice fac de multe ori ca o relatie sa fluctueze in limite destul de largi, de la pasiune puternica, pana la ura imediata.

Fiind vorba despre doua zodii posesive si, deopotriva, incapatanate, Scorpionul si Taurul isi pot recunoaste reciproc aceste calitati' si, plecand de la acest lucru, se pot intelege unul pe celalalt. Pentru ca fiecare dintre ei stie foarte bine ce doreste intr-o relatie, este capabil sa ofere acelasi lucru si partenerului.

Prin increderea unuia fata de celalalt si stabilitatea astfel obtinuta in cadrul unei relatii, Scorpionul si Taurul pot forma o echipa puternica, capabila sa treaca usor peste orice neajuns. Partea frumoasa in aceasta combinatie este ca, impreuna, prin aportul fiecaruia dintre ei, se poate ajunge la un rezultat complet. Tratata cu grija, relatia dintre Scorpion si Taur are potential.

Cupluri celebre: Ethan Hawke (Scorpion) si Uma Thurman (Taur).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii