Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Pesti

Fiind semne de Apa, Scorpionul si Pestii au foarte multe in comun iar legatura dintre ei poate fi una extrem de puternica. Practic, ambele zodii pot trai impreuna in acelasi lac linistit, conectandu-se unul cu celalat la nivelul idealurilor si ambitiilor launtrice.

Pentru ca se cunosc atat de bine unul pe celalalt, Scorpionul si Pestii vor avea acces aproape instinctiv la multe dintre secretele celuilalt. Tot datorita acestui fapt, vor sti sa-si ierte reciproc micile evadari in singuratate de care au amandoi nevoie la un anumit rastimp.

In general, ambii sunt fini cunoscatori ai naturii umane si folosindu-se de intuitia proprie zodiilor de Apa, vor forma impreuna o pereche deosebit de puternica emotional, care va reusi sa-si urmeze si sa duca la indeplinire vise comune si planuri pe termen lung. Impreuna, se vor folosi de oameni intr-un mod pozitiv, pentru a construi edificii interesante si, deopotriva, durabile.

Relatia aceasta este una armonioasa pentru ca fiecare dintre cele doua zodii se simte bine in compania celeilalte iar mediul in care vor trai impreuna va fi unul calm si comod. Intimitatea aceasta castigata impreuna va sta la baza unei relatii trainice, care le va oferi permanent un loc in care se pot intoarce dupa momente mai putin agitate ale vietii.

Cupluri celebre:
Bruce Willis (Pesti) si Demi Moore (Scorpion); Liz Taylor (Pesti) si Richard Burton (Scorpion).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii