Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Rac

Fiind doua zodii de Apa, atat Scorpionul, cat si Racul, sunt zodii bine definite emotional. Prin urmare, aceasta combinatie poate fi una deosebit de pasionala, cu sanse foarte mari sa functioneze.

Un aspect important in aceasta relatie este cel legat de atractia sexuala, pentru ca aceasta va fi mereu puternica intre Scorpion si Rac. Impreuna, aceste doua zodii vor avea o viata intima fericita, in care se vor implica total iar momentele placute traite alaturi vor ramane amintiri puternice pentru un timp indelungat.

Fiecare va intui destul de bine ce se ascunde sub carapacea dura a celuilalt si va incerca sa compenseze slabiciunile acestuia prin propriile sale forte, formand impreuna un tandem deosebit de valoros din punct de vedere emotional. Dupa ce vor ajunge sa se cunoasca bine, increderea reciproca va fi extrem de puternica si fiecare in parte va incerca sa-l apere pe celalalt cu toate fortele pe care le detine.

Chiar daca vor ajunge sa se cunoasca suficient de bine, un anumit mister va ramane mereu in aceasta relatie si asta nu este neaparat un lucru rau, pentru ca va face combinatia putin mai interesanta pentru fiecare dintre parteneri. Scorpionul va pastra de fiecare data cate un mic secret iar Racul va avea mereu ascuns in carapacea sa un anumit detaliu privitor la viata sa interioara.

Ambele zodii sunt semne de Apa si acest lucru certifica adancimea emotionala a fiecaruia. Impreuna, vor invata sa-si descopere trairile intime si, plecand de la acest aspect, relatia lor poate fi una foarte stabila si de lunga durata.

Cupluri celebre: Printul Charles (Scorpion) si Lady Diana (Rac); Harrison Ford (Rac) si Calista Flockhart (Scorpion); Ernest Hemingway (Rac) si Martha Gellhorn (Scorpion); Jessica Simpson (Cancer) si Nick Lachey (Scorpion); Kevin Kline (Scorpion) si Phoebe Cates (Rac); Leon Trotsky (Scorpion) si Frieda Kahlo (Rac).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii