Compatibilitățile Scorpionului cu celelalte zodii

Scorpion – Balanta

Aceasta este o relatie care are toate sansele sa functioneze, pentru ca Scorpionul este un specialist al legaturilor dintre oameni iar Balanta este contruita in mare parte din emotii. Impreuna pot forma o combinatie solida care poate dura la nesfarsit.

Fiind doua zodii loiale in dragoste, reusesc cu usurinta sa stabileasca o uniune trainica bazata pe incredere reciproca. Relatia lor se va desfasura mai ales la un nivel emotional, pentru ca ambele semne tanjesc dupa apropiere sufleteasca si, din acet punct de vedere, isi gasesc in partener oglinda perfecta.

Scorpionul este mult mai direct atunci cand incearca sa cucereasca pe cineva si daca Balanta nu raspunde imediat acestei provocari si taraganeaza lucrurile, Scorpionul poate renunta dupa un anumit timp. Asta ar fi unul dintre pericolele care pot pandi potentiala lor relatie.

Scorpionul si Balanta pot realiza lucruri deosebite impreuna, daca isi propun acest lucru. Pe langa relatia amoroasa pe care o dezvolta, ei pot lucra impreuna si la un anumit proiect care, printr-o combinatie de emotie si intelect, poate avea un succes rasunator.

Pentru ca Balanta este semn de Aer iar Scorpionul este semn de Apa, relatia lor va aduna atat luciditatea primei zodii, cat si puterea emotionala a celei de-a doua, pentru a rezolva aproape orice problema, indiferent daca este de natura logica sau sentimentala.

Cupluri celebre: Gretchen Mol (Scorpion) si Tod Williams (Balanta); Ryan Gosling (Scorpion) si Rachel McAdams (Balanta).

Citește și:
Zodia Scorpionului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Scorpionului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii