Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Săgetătorul

Dacă un Scorpion și un Săgetător vor să formeze un cuplu, ar trebui ca cineva să-I avertizeze s-o ia ușor, să aibă răbdare să se cunoască bine, sau riscă să aibă mari dezamăgiri. Această relație s-ar putea încheia înainte ca vreunul dintre ei să se prindă că a început. Răbdarea, însă, va fi răsplătită din plin. Săgetăttorul își dorește mereu schimbare, visează la noi provocări și noi experiențe, la puterea gândului pozitiv. Scorpionul își dorește apropiere rapidă și o legătură emoțională cât mai strânsă. La început, Săgetătorul se poate simți încolțit de atenția asiduă pe care o primește din partea Scorpionului și de așteptările deosebite pe care acesta le are de la o posibilă relație. Dacă Scorpionul poate să-și controleze emoțiile, cei doi au niște perspective frumoase de distracție și satisfacție.

Atât Scorpionul cât și Săgetătorul văd fiecare zi ca pe o aventură – sau, în cazul Scorpionului, ca pe un mister provocator – și ca pe un teren nesfârșit de exploare și învățătură. Escapadele împărtășite îi apropie. În timp ce Săgetătorul ar putea fi sâcâit de inflexibilitatea și încăpățânarea Scorpionului, la rândul său, Scorpionul ar putea să-l considere pe Săgetător puțin înfierbântat la cap. Dar lor le place să învețe împreună, iar călătoriile fac foarte bine relației.

Pluto și Marte guvernează Scorpionul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter. Marte, Zeul Războiului, deschide uși pentru Scorpionul hotărât și curajos. Marte combinat cu Pluto reprezintă renașterea și reînnoirea. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte, expansiune, optimism, noroc și călătorii. Aceste atribute planetare, combinate cu energia masculină, crează o relație sustenabilă de admirație reciprocă.

Scorpionul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul este partenerul spontan, care se îndreaptă în direcția dictată de suflet; Scorpionul acționează după motive mai ascunse, mai complicate, mai greu de citit.Chiar dacă ajung la neînțelegeri și la interpretarea greșită a motivațiilor, crisele pot fi evitate. Dacă cei doi sunt de acord că relația lor este impoimportantă, devotamentul și afecțiunea lor îi va trece peste orice hop.

Scorpionul este un semn fix; Săgetătorul este un semn mobil. Ambele semne sunt apte de multitasking, urmărind fiecare interesul celuilalt. Împreună vor gestiona cu succes obligațiile familiale și sociale, dar cel care va avea sarcina să urmărească atent agenda și să bifeze obiectivele atinse este Scorpionul. Săgetătorul simte nevoia să sară de la una la alta, așa că perseverența Scorpionului prinde bine.

Din fericire pentru Scorpion, Săgetătorul observă și apreciază tot ce-I datorează Scorpionului și nu uită niciodată să-și exprime mulțumirile și parecierea. Și o face tocmai la momentul oportun – atunci când Scorpionul are nevoie de încurajare și apreciere. Scorpionul poate fi încăpățânat și solicitant, pe când Săgetătorul are nevoie de puțin spațiu și de puțină libertate. Scorpionul îl conduce pe Săgetător la îndeplinirea obiectivelor personale, chiar dacă acesta, între timp, și-a pierdut interesul pentru ele.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Scorpion și un Săgetător? Siguranța și flexibilitatea pe care și-o acordă unul altuia. Odată ce se deschid unul față de celălalt și își înțeleg abordarea diferită în dragoste și în viață, cei doi au potențialul de a dezvolta o relație pasională, o conexiune profundă și un respect sincer.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii