Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Gemenii

Ca să poate sta într-o relație intimă, Geamănul și Scopionul trebuie să înțeleagă și să accepte diferențale dintre ei. Iar dacă reușesc, legătura lor va fi indisolubilă. Acolo unde Geamănul este adaptabil, intelectual, extrovertit și comunicativ, Scorpionul este secretos, concentrat, intens și determinat. Gemenii tind să ia totul lejer, inclusiv pe partenerul lor. Scorpionul, oe de altă parte, simte nevoia conexiune emoțională profundă și de multă intimitate. Scorpionul este, în general, foarte devotat partenerului și relației.

Această relație este foarte pasională și este adesea caracterizată de conflicte. Geamănului îi place să discute în contradictoriu, considerând asta ca un stimul intelectual. Lejeritatea cu care flirtează Geamănul și cu care se joacă cu ideile și cuvintele întinde nervii Scorpionului gelos și posesiv.

În ciuda acestor diferențe, totuși, relația nu este una plată. Ambele semne își aumă riscuri. Este o relație tumultuoasă, iar dacă discuțiile în contradictoriu iau o turnură negativă, cei doi parteneri trebuie să facă niște eforturi de reconciliere dacă vor să rămână împreună.

Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării; Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Scorpionul este, în general, destul de preocupat de intimitatea sexuală și emoțională; are nevoie să fie asigurat că partenerul său apreciază relația la fel de mult ca el. Din fericire, Geamănul comunică foarte bine – condiția este ca el să fie cu adevărat dedicat relației, pentru că el nu poate să se prefacă și nu se implică decât dacă își dorește asta sincer și în totalitate.

Geamănul este semn de Aer; Scorpionul este semn de Apă. Aceste două elemente pot da o combinație foarte bună. Cele mai bune decizii se iau atunci când se combină principalele lor ingrediente caracteristice: intelectul (reprezentat de aer) și emoțiile (reprezentate de apă) – mintea și inima. Provocarea este să faci aceste două elemente să acționeze în tandem. Scorpionul este un maestru strateg; dacă e de luat o decizie sau de făcut un proiect să meargă, Scorpionul îl poate ajuta pe Geamănul aerian să se concentreze pe cea mai bună opțiune. Geamănul, la rândul său, îl poate învăța pe Scorpion să renunțe și să meargă mai departe atunci când ceva nu iese.

Există, totuși, un revers al acestei relații: Manipulările emoționale ale Scorpionului pot să anuleze energia și entuziasmul Geamănului. Iar Geamănul poate să părăsească adâncurile în care evoluează Scorpionul, simțindu-se limitat în libertățile sale.

Geamănul este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Geamănul tinde să încerce experiențe de dragul experiențelor și al cunoașterii. Scorpionul, dimpotrivă, are mai mereu un plank, un motiv cert atunci când face ceva. Scorpionul poate să folosească această caracteristică ajutându-l pe Geamăn să finalizeze ceea ce a început înainte de a trece la altceva. Odată ce acești doi parteneri înțeleg avantajele de a fi și de a acționa împreună – Gemenii, cu puterea ideilor; Scorpionul, cu puterea acțiunii – se pot bucura împreună de o relație îndelungată și plină de satisfacții.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Geamăn și un Scorpion? Puterea pe care o capătă când sunt împreună. Sunt ambii învingători și refuză să se dea bătuți.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii