Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Scorpionul

Când doi Scorpioni ajung împreună, între ei se dezlănțuie o furtună de pasiuni. Fiecare este osedat de celălalt și înaintează cu viteză în relație. Implicarea lor este totală, de unde și gravitatea certurilor, atunci când intervin. Această relație poate la fel de bine să se îndrepte în oricare dintre sensuri: ori va fi cel mai grozav lucru care li se întâmplă, ori cel mai distructiv.

Liantul romantic dintre cei doi Scorpioni poate scoate la iveală tot ce e mai bun în ambii parteneri. Fiecare își va folosi natura intens emoțională și intuitivă pentru a-și adora partenerul. Hotărârea și pasiunea îi va ține împreună. Cele mai puternice forțe amenințătoare din exterior vor avea mari dificultăți dacă vor încerca să se bage între ei. Dacă își canalizează energiile în direcția corectă, cei doi Scorpioni pot aprinde focuri de artificiii.

Scoprpionul este guvernat de Marte și Pluto. Marte este Zeul Războiului, mereu țintind înainte – pasional, agresiv și curajos. Pluto este vârful de lance al lui Marte și controlează forța, distrugerea și renașterea în relația dintre doi Scorpioni. Aceste două planete împreună îl ajută pe Scorpion să se replieze după o dezamăgire sau o pierdere. Din nefericire pentru Scorpion, natura sa pasională dă proporții oricărei pierderi.

Scorpionul este semn de Apă, deci primul său instinct în dragoste este să răspundă pasional, profund, fervent și, dacă se decide să-și exprime sentimentele, n-o face niciodată cu jumătate de măsură. Scorpionii ar trebui să-și fixeze următorul obiectiv: înfrânarea tendințelor de răzbunare, celebrarea momentelor de urcare și uitarea rapidă a celor de coborâre. Scorpionul trebuie să învețe să spună ce-și dorește, de ce are nevoie și ce simte și să nu acumuleze frustrări. Pentru că ambii Scorpioni sunt atât de implicați în relații, gelozia poate să amenințe relația lor. Din nou, este nevoie de încredere reciprocă și comunicare deschisă.

Scorpionul este un semn fix. Abandonarea proiectelor, schimbarea intempestivă a deciziilor nu va apărea niciodată ca motiv de neînțelegere între doi Scorpioni. Lor le place să rămână activi și să se țină de planul inițial până la îndeplinire. Împărtășesc atracția pentru investiții și risc calculat. Un cuplu de Scorpioni va cerceta și investiga minuțios înainte de a lua decizii importante. Odată ce cuplul pune ochii pe premiu – asta e, al lor va fi!

Care este cel mai bun aspect în relația dintre doi Scorpioni? Intensitatea dragostei care îi unește. Orientarea lor clară spre obiective precise și forța în acțiune fac din cei doi o echipă imbatabilă. Devotamentul reciproc face ca această relație să fie una durabilă și rezistentă.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii