Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii este determinată de natura puternic emoțională și secretoasă a nativilor din această zodie.

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Berbecul


Când un Berbec și un Scorpion sunt împreună, au o asemenea relație încât se întreabă cum s-au descurcat separat. Ambele zodii iubesc puterea și pot realiza aproape orice atât timp cât învață să împartă lumina reflectoarelor. Scorpionul este foarte focusat; odată ce a pus ochii pe Berbec, acesta n-are cum să-i reziste. Scorpionul este mai profund devotat acestei relații decât Berbecul.

Acești parteneri tind să se angajeze în certuri aprinse. Conexiunea lor este foarte pasională și conflictuală pentru că ambii sunt geloși din fire. Scorpionul este mai răbdător decât Berbecul, dar este și mai posesiv. În ciuda diferențelor de implicare emoțională, amândurora le place riscul. Această relație sigur nu e una plictisitoare. Berbecul și Scorpionul pot avea o mulțime de aventuri împreună. Pot avea dificultăți în a se înțelege unul pe celălalt – Berbecul este extrovertit, deschis și spune în față ce gândește, în timp ce Scorpionul este mai ascuns, mai suspicios și uneori știe să manipuleze. Este necesat un tratat de pace între cei doi.

Berbecul și Scorpionul sunt guvernați ambii de planeta Marte, planeta pasiunii; Scorpionul este, de asemenea, influențat de Pluto, planeta puterii. Când se întâlnesc două semne guvernate de Marte este ca și cum s-ar întâlni doi soldați pe câmpul de luptă – ori sunt aliați, ori inamici. Pentru că Marte reprezintă pasiunea, cei doi pot avea o relație intensă, pasională, atât în dormitor cât și în afara lui. Certurile sunt normale între doi parteneri atât de receptivi la provocări, dar împăcările sunt ceva ce merită trăit. Pluto adaugă dinamică suplimentară acestei relații.

Berbecul este semn de Foc; Scorpionul este semn de Apă. Asta poate fi o combinație de zile mari dacă cei doi parteneri se aliază, pentru că pune împreună emoția și acțiunea. Scorpionul este un bun strateg și îl poate ajuta pe Berbec să reducă puțin viteza și să planifice bătălia înainte de sa ataca.

Berbecul îl poate învăța pe Scorpion să se decidă să acționeze atunci când premisele s-au copt. Pe de altă parte, apa poate stinge focul și aceasta este tendința Scorpionului când, prin manipulare emoțională, potolește entuziasmul Berbecului. În mod reciproc, focul poate evapora apa; când pui Scorpionul sub stres emoțional, acesta poate să devină răzbunător. Este esențial ca Berbecul și Scorpionul să acționeze împreună, nu unul împotriva celuilalt.

Berbecul este semn cardinal; Scorpionul este semn fix. Berbecul poate să-l învețe pe Scorpion despre spontaneitate, despre experiențe de dragul experienței, fără a avea un scop precizat. Scorpionul îl poate învăța pe Berbec despre stabilitatea în acțiune și finalizarea lucrului început, înainte de a sări la alt proiect. Odată ce înțeleg că sunt amândoi loiali și devotați unul altuia, pot fi amândoi șefi – Berbecul, ca inițiator iar Scorpionul, ca lider emoțional.

Care este cel mai bun aspect al relației? Puterea care rezultă din forțele lor combinate. Amândoi sunt câștigători și nu renunță, făcând din cuplul lor unul care tinde mereu spre locul întâi.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Taurul

Relația dintre un Taur și un Scorpion este neapărat una intensă – fie într-un sens pozitiv, fie într-unul negativ. Sunt semne opuse în zodiac, ceea ce face ca ei să aibă o conexiune complexă. Ei se pot combina ca să formeze un întreg, puterea fiecăruia compensând slăbiciunile celuilalt. Atracția sexuală dintre ei este ieșită din comun. Taurul și Scorpionul au multe în comun, dar, din cauza personalității lor puternice, pendulează între dragoste pasională și ură pasională.

Taurul și Scorpionul au ambii dorințe puternice – Taurul, pentru posesie materială iar Scorpionul, pentru putere. Sunt preocupați de bunăstare și de surse de câștig; sunt intens pasionați de tot felul de lucruri. Taurul este ceva mai orientat spre sine decât Scorpionul care este mai preocupat de partener și familie. Ambele semne au nevoie adânc înrădăcinată de securitate într-o relație, dar cu obiective ușor diferite. În timp ce Taurul prețuiește onestitatea și detestă infidelitatea, Scorpionului îi place să fie misterios. În timp ce Taurul prețuiește onestitatea și detestă infidelitatea, Scorpionului îi place să fie misterios. Pentru Scorpion, nevoia de siguranță se rezumă la nevoia de a fi mereu în contact emoțional cu partenerul. Partea bună este că ambii au nevoie de asigurări constante pe care și le vor oferi constant.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii și a banilor. Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii și de Pluto, planeta puterii. Această combinație este foarte intensă, datorită influenței lui Pluto, și reprezintă un echilibru excelent între energiile masculine și cele feminine. Împreună, Taurul și Scorpionul dețin dragostea și pasiunea. Venus este orientat spre frumusețe și romantism; Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul este intens în sentimente dar și sexual. Taurul este pasional și foarte senzual. Relația celor doi este dinamică în intimitate.

Taurul este semn de Pământ; Scorpionul este semn de Apă. Scorpionul este adânc ca un ocean în care un fir de vânt poate stârni un val care se amplifică și se tot amplifică pe parcurs, până la mal. Când se simte trădat, furia Scorpionul ia proporții devastatoare. Din fericire, acești doi parteneri sunt loiali unul altuia. Dar, în timp ce Taurul este deschis, Scorpionul e secretos. Ei pot să se învețe unul pe altul așa încât să ajungă la o cale medie: nici prea ascunși, nici riscant de deschiși. O altă problemă a cuplului este înclinația ambilor parteneri spre gelozie. Taurului îi place când Scorpionul își manifestă gelozia – o ia ca pe o dovadă de dragoste. Pe Scorpion îl obosește, pentru că nu vrea să-și risipească aiurea energia apărându-se și nu-i plac fisurile într-o relație pe care o vrea perfectă.

Taurul și Scorpionul sunt ambele semne fixe. Adică, multă încăpățânare! Dacă sunt de acord de la început, e minunat pentru ei și groaznic pentru toți ceilalți. Dacă pornesc cu păreri diferite, ori e război, ori se așază la masa tratativelor. Taurul pare dominant, dar s-ar putea ca aparențele să înșele. Scorpionul este un talentat manipulator emoțional și își exercită foarte subtil puterea. Obiectul principal al tratativelor dintre ei este acela că Scorpionul trebuie să aibă mai multă încredere în Taur și să fie mai deschis.

Care este cel mai bun aspect al acestei relații? Conexiunea lor puternică, strălucirea atracției dintre ei care poate lumina calea plină de obstacole. Când Scorpionul va realiza că Taurul din viața lui este de încredere și nu va crea dezastrul pe care-l atrag de obicei, relația va înflori.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Gemenii

Ca să poate sta într-o relație intimă, Geamănul și Scopionul trebuie să înțeleagă și să accepte diferențale dintre ei. Iar dacă reușesc, legătura lor va fi indisolubilă. Acolo unde Geamănul este adaptabil, intelectual, extrovertit și comunicativ, Scorpionul este secretos, concentrat, intens și determinat. Gemenii tind să ia totul lejer, inclusiv pe partenerul lor. Scorpionul, oe de altă parte, simte nevoia conexiune emoțională profundă și de multă intimitate. Scorpionul este, în general, foarte devotat partenerului și relației.

Această relație este foarte pasională și este adesea caracterizată de conflicte. Geamănului îi place să discute în contradictoriu, considerând asta ca un stimul intelectual. Lejeritatea cu care flirtează Geamănul și cu care se joacă cu ideile și cuvintele întinde nervii Scorpionului gelos și posesiv.

În ciuda acestor diferențe, totuși, relația nu este una plată. Ambele semne își aumă riscuri. Este o relație tumultuoasă, iar dacă discuțiile în contradictoriu iau o turnură negativă, cei doi parteneri trebuie să facă niște eforturi de reconciliere dacă vor să rămână împreună.

Geamănul este guvernat de Mercur, planeta comunicării; Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Scorpionul este, în general, destul de preocupat de intimitatea sexuală și emoțională; are nevoie să fie asigurat că partenerul său apreciază relația la fel de mult ca el. Din fericire, Geamănul comunică foarte bine – condiția este ca el să fie cu adevărat dedicat relației, pentru că el nu poate să se prefacă și nu se implică decât dacă își dorește asta sincer și în totalitate.

Geamănul este semn de Aer; Scorpionul este semn de Apă. Aceste două elemente pot da o combinație foarte bună. Cele mai bune decizii se iau atunci când se combină principalele lor ingrediente caracteristice: intelectul (reprezentat de aer) și emoțiile (reprezentate de apă) – mintea și inima. Provocarea este să faci aceste două elemente să acționeze în tandem. Scorpionul este un maestru strateg; dacă e de luat o decizie sau de făcut un proiect să meargă, Scorpionul îl poate ajuta pe Geamănul aerian să se concentreze pe cea mai bună opțiune. Geamănul, la rândul său, îl poate învăța pe Scorpion să renunțe și să meargă mai departe atunci când ceva nu iese.

Există, totuși, un revers al acestei relații: Manipulările emoționale ale Scorpionului pot să anuleze energia și entuziasmul Geamănului. Iar Geamănul poate să părăsească adâncurile în care evoluează Scorpionul, simțindu-se limitat în libertățile sale.

Geamănul este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Geamănul tinde să încerce experiențe de dragul experiențelor și al cunoașterii. Scorpionul, dimpotrivă, are mai mereu un plank, un motiv cert atunci când face ceva. Scorpionul poate să folosească această caracteristică ajutându-l pe Geamăn să finalizeze ceea ce a început înainte de a trece la altceva. Odată ce acești doi parteneri înțeleg avantajele de a fi și de a acționa împreună – Gemenii, cu puterea ideilor; Scorpionul, cu puterea acțiunii – se pot bucura împreună de o relație îndelungată și plină de satisfacții.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Geamăn și un Scorpion? Puterea pe care o capătă când sunt împreună. Sunt ambii învingători și refuză să se dea bătuți.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Racul

Când Racul și Scorpionul sunt într-o relație romantică, sunt implicate energii ale unor zodii intens emoționale. Asemenea zodii fac adesea o combinație bună, forța fiecăruia compensând slăbiciunea celuilalt. Aceste semne simt o atracție sexuală puternică și, atunci când sunt împreună, temperatura mediului crește. Racul și Scorpionul au multe în comun iar relația lor are un mare potențial de forță și pasiune.

Racului și Scorpionului le place să cumpere lucruri împreună și să-și creeze un spațiu confortabil: Racul tânjește după siguranță, Scorpionul, după putere. Ambii își ocupă mintea cu obiective privind lucrurile și resursele casnice, inclusiv economii și moșteniri. De vreme ce ambii sunt preocupați de casă și sunt loiali familiei, Racul și Scorpionul se completează bine. Amândoi văd viața ca pe un exercițiu de conexiune umană profundă și emoțională.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Scorpionul este guvernat este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Datorită influenței lui Pluto, această combinație este puternică, dar reprezintă și un echilibru de energie masculină și feminină. Aceste două semne puse împreună reprezintă baza cojmpletă a relației umane – Luna alimentează cu dragoste, iar marte, cu ambiție și pasiune. Luna și Marte se înțeleg bine; Luna este orientată spre creștere și renaștere, iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul, influențat de energia lui Marte, este arzător și intens, iar Racul sentimental este atras de aceste însușiri. La rândul său, Scorpionul adoră grija și atenția pe care i le oferă Racul influențat de Lună.

Racul și Scorpionul sunt, ambii, semne de Apă. Ambii sunt profunzi și, ca în cazul oceanului, niciodată nu poți să vezi în sufletul lor până la fund. Racul și Scorpionul se pot retrage mai mult, și mai mult în sine pentru ca, deodată, să izbucnească în afară cu o forță intimidantă. Loialitatea dintre acești doi parteneri, mulțumită nevoii lor de siguranță emoțională.

Dar, în vreme ce Racul își dedică energia familiei și casei, scorpionul se fixează mai mult asupra nuanțelor vieții, asupra intențiilor secrete din spatele acțiunii altora și asupra puterii pe care ar putea-o exercita în plan emoțional asupra celorlalți. Scorpionul poate să-l ducă pe Rac într-o călătorie la suprafața lucrurilor în timp ce sufletul deschis al Racului îl poate învăța pe Scorpion că nu tebuie să se teamă de sentimente. Scorpionul apreciază simțul practic al Racului, iar Racul savurează gelozia Scorpionului, ca pe o dovadă de dragoste și interes.

Racul este un semn cardinal, iar Scorpionul este un semn fix. Odată ce acest cuplu are o dorință, aceasta se va împlini. Totuși, dacă opiniile lor diferă, mare grijă! Racul este cel care va începe cearta iar Scorpionul, ultimul care să-i pună capăt. Racul pare să acționeze ca partener dominant și, de cele mai multe ori, reușește să facă lucrurile în felul său, dar acest raport de forțe nu e bătut în cuie. Uneori, Scorpionul nici măcar nu e de acord cu dezacordul, doar se preface. Nici Racul, nici Scorpionul nu se dau înapoi de la a folosi manipularea emoțională ca să se revanșeze.

Decât să lase neînțelegerile și resentimentele să coacă, acești doi parteneri ar face mai bine să discute și să stabilească ce este mai important pentru ei, ca să poată ajunge la un compromis echitabil. Odată ce Racul și Scorpionul învață să aibă încredere unul în altul, pot să realizeze aproape orice împreună. Această relație va eșua doar dacă cei doi parteneri se încăpățânează până la capăt și refuză să se pună de acord.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Scorpion? Echipa puternică pe care o fac împreună când se pun de acord asupra obiectivelor. Când Racul realizează că Scorpionul este un partener de drum lung și că relația lor este una emoțională și productivă, relația lor înflorește. Hotărârea lor dă o putere formidabilă relației.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Leul

Când Leul și Scorpionul sunt într-o relație sentimentală, de obicei este o relație intensă și dinamică. Sunt bine acordați unul la nevoile celuilalt: Scorpionul are nevoie de respect și să se simtă dorit, în timp ce Leul vrea să fie adorat și complimentat constant. Amândoi sunt foarte loiali și adesea, posesivi. Fiecare este capabil să ofere celuilalt ceea ce-și dorește și își admiră reciproc puterea.

Leului îi plac luxul și confortul și face totul la scară mare; tinde să fie flamboaiant, iar Scorpionul apreciază asta și este încântat să-i ofere Leului audiența pe care o cere, atâta vreme cât există egalitate în cuplu. Leul strălucește mai tare, evoluând în întruchiparea măreției și a luxului. Scorpionul rămâne în afara luminii reflectoarelor, dar îi place să controleze din umbgră toate mecanismele. Pentru că ambele semne sunt atât de hotărâte, trebuie să lucreze atent pentru a se înțelege ți accepta reciproc.

Leul este guvernat de Soare; Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto. Soarele este orientat căte ego, către sine; radiază lumină și căldură. Leul, într-adevăr, emite acest gen de zel și entuziasm. Marte este războinic, impetuos, bătăios iar Pluto îl influențează pe Scorpion în obiceiul său de a dialoga cu sine. Aparținând Casei Sexului, Pluto induce ideea de regenerare și renaștere – exact ceea ce-l călăuzește în viață pe Scorpion. Puse împreună, toate aceste energii masculine îi determină pe Leu și pe Scorpion să-și clarifice toate stările conflictuale și să se sprijine reciproc. Soarele reprezintă viața; Marte și Pluto reprezintă ambiția și subconștientul; atâta vreme cât își vor face timp să se cunoască și să se înțeleagă la nivel profund, Leul și Scorpionul vor avea o relație pozitivă, foarte promițătoare.

Leul este semn de Foc; Scorpionul este semn de Apă. Leul pretinde libertatea de a trece de la una la alta, iar Scorpionul este o personalitate cameleonică. Ambele semne vor să conducă, dar în moduri diferite. Totuși, această dublă tendință poate duce la conflicte în relația lor, altfel, așezată. Asemenea elementelor care îi influențează, acești doi parteneri au abilitatea de a se anula unul pe celălalt. Din când în când, armonia relației lor se mai poate strica. În orice caz, dacă relația lor se bucură de prioritate absolută, disputele se vor transforma în amuzament iar conflictele se vor rezolva cu ușurință.

Scorpionul și Leul sunt semne fixe. Amândoi pot fi rigizi, încăpățânați și rezistenți la schimbare. Ambii tind să fie insistenți când urmăresc un scop. Când au un plan, îl urmează până obțin rezultatul. De obicei, cei doi parteneri împărtășesc eticența față de schimbare, preferând stabilitatea. Dacă au opinii diferite într-o privință, pot să se angajeze într-o dispută fătă sfârșit. Scorpionul nu cedează pentru că, în viziunea lui, ar fi un semn de slăbiciune. Leului i se pare că Scorpionul ar trebui să se mai îndoiască din când în când de adevărurile absolute pe care crede că le deține. Dacă cei doi înțeleg că se află de aceeași parte în schema largă a Universului, le este fi mai ușor să gândească într-o manieră constructivă.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Leu și un Scorpion? Este devotamentului reciproc și dedicația pentru proiectele comune. Ambele semne au personalități puternice, diferite doar în strategii. Leul și Scorpionul sunt văzuți ca un cuplu puternic, iar hotărârea cu care își urmăresc îndeplinirea dorințelor face ca ei să fie compatibili în dragoste.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Fecioara

Când Fecioara și Scorpionul se unesc într-o relație romantică, ei se bazează pe o comunicare deosebită, specifică acelora care se află la două zodii distanță. Este o legătură karmică intensă. Cuplul Fecioară-Scorpion este loial, cu legături profunde. De obicei, acest cuplu se izolează, stă departe de mulțime. Nu este amator de petreceri și de viață socială, dar în intimitatea lor, trăiesc o viață completă și împlinită.

Fecioarei și Scorpionului le place să acționeze împreună; Feciaorei îi place ordinea iar Scorpionului, puterea. Ambele semne sunt preocupate de resurse, inclusiv moștenirile și proprietățile. Acest cuplu este unul serviabil și îndatoritor. Le place să dea o mână de ajutor unui prieten sau comunității. Fecioara poate fi mai retrasă iar scorpionul, ceva mai sociabil. Dată fiind această diferență, cele două semne pot învăța unul de la altul și se pot întâlni la jumătatea drumului.

Fecioara este guvernată de Mercur; Scorpionul, de Marte și Pluto. Această combinație este una fierbinte, în special datorită influenței lui Pluto. Aceste două semne se unesc pentru a forma fundamentul relațiilor interumane: comunicarea lui Mercur cu pasiunea lui Marte. Mercur și Marte funcționează bine împreună. Mercur este orientat spre demersul mental conștient iar Marte, spre pasiune și romantism. Scorpionul este neliniștit și intens; Fecioara este atrasă de această energie. În schimb, scorpionul are nevoie de loialitatea și simțul practic al Fecioarei.

Fecioara este un semn de Pământ; Scorpionul, un semn de Apă. Scorpionul este un semn de profunzime; turbulențele pot să-i genereze furtuni violente. Scorpionul își ascunde emoțiile până când presiunea crește prea mult și atunci poate să explodeze. Nevoia comună de securitate emoțională a Fecioarei și a Scorpionului asigură marea lor loialitate reciprocă. Dar, în timp ce Fecioara ia lucrurile simplu și ține totul la suprafață, Scorpionul este mai preocupat de dedesubturile vieții.

Scorpionul poate să inițieze Fecioara în cauzalitatea profundă a fenomenelor de la suprafață, iar Fecioara este suficient de înțeleaptă încât să învețe. Fecioara poate, la rândul ei, să-I dezvețe pe Scorpion, atunci când e cazul, să mai caute substraturi imaginare și să ia lucrurile în sensul propriu, așa cum se văd. Scorpionul apreciază simțul practic al Fecioarei, iar Fecioara adoră devotamentul Scorpionului, care dovedește dragoste și apreciere.

Fecioara este un semn mobil; Scorpionul este un semn fix. Odată ce-și stabilesc un țel comun, nimic nu poate sta în calea dragosteiu lor. Când apare o neînțelegere, Fecioara, fiind cea mai adaptabilă, este cea care face pasul înapoi și oprește conflictul înainte de a începe. Acorpionul se înaintează deseori în baza încăpățânării și insistenței sale. Este important pentru aceste două semne să discute despre ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare, așa încât să-și poate împărți echitabil rolurile. Ambii parteneri preferă să lupte împreună decât unul contra celuilalt.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Scorpion? Abilitatea lor de a îndeplini obiective când își pun mințile împreună. Când Scorpionul realizează că parteneriatul cu Fecioara este un atu în viața lui, relația se dezvoltă. Hotărârea și disciplia cu care acționează de comun acord fac ca relația lor să fie un aputernică și durabilă.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Balanța

Relația dintre o Balanță și un Scorpion tinde să fie una puternic emoțională, cu șanse mari de a-I satisface pe ambii parteneri. Chiar dacă Scorpionul este o cloșcă înnăscută care se poate pierde în confuzia propriilor emoții, Balanța, cu simțul armoniei și al echilibrului pe care-l posedă, poate să-I redea și Scorpionului liniștea și claritatea. Scorpionul se revanșează cu capacitatea sa de concentrare care Balanței îi cam lipsește. Cei doi parteneri sunt compatibili într-o mare măsură, date fiind nevoile lor similare într-o relație de dragoste: Balanța, aflată sub semnul parteneriatului, este fericită într-o relație echilibrată, cu o doză mare de intimitate; Scorpionul își dorește intimitate emoțională și sexuală cu partenrul său. Relația lor este una loială, strânsă și satisfăcătoare.

Cei doi parteneri – Balanța și Scorpionul – au de câștigat dacă-și asumă împreună proiecte și în exteriorul relației lor intime, pentru că au un mare potențial de a face lucruri împreună. Ei combină puterea emoției cu puterea intelectului. Scorpionul este mai răbdător dar și mai înclinat spre control decât Balanța. În ciuda diferențelor, ambilor parteneri le place să riște și să profite de orice șansă. Această relație nu poate fi una plictisitoare!

Stilul lor foarte diferit – Scorpionul este pasional și secretos; Balanța este deschisă și sinceră – poate, uneori, să ridice dificultăți în înțelegerea reciprocă, de aceea este bine să acorde timp și atenție comunicării.

Balanța este guvernată de planeta Venus, planeta iubirii; Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Dragoste Balanței pentru frumos, pentru artă, pentru calitate are o rezonanță specială pentru Scorpion care nu acceptă că ceva pe lume îi poate fi inaccesibil. Niciunul dintre cei doi nu-și dorește conflictul. Scorpionul nu se ceartă – preferă o răzbunare pregătită în taină. Balanța dă înapoi la cel mai mic semn de dispută și e foarte greu să-și facă un dușman din Scorpion.

Balanța este semn de Aer; Scorpionul este semn de Apă. Cele mai bune decizii se iau combinând intelectul cu emoțiile. Folosind atât capul cât și inima. Acest cuplu poate face față oricărei provocări și poate dezlega cel mai complicat puzzle pe care îl oferă viața. Abilitățile celor două zodii vin unele în prelungirea celorlalte și dau randamentul maxim dacă sunt puse să lucreze împreună și nu unele împotriva altora. Scorpionul este un maestru al strategiei și poate ajuta Balanța să se adune, atunci când e confuză și nehotărâtă. Uneori, stările emoționale excesive ala Scorpionului pot aduce Balanța la disperare, în timp ce Balanța, cu stilul ei je men fisch-ist poate să-l aducă pe Scorpion într-o stare de iritație și alertă. Aici intervine diplomația Balanței și rezolvă situația.

Balanța este un semn cardinal; Scorpionul este un semn fix. Balanța caută mereu ceva nou de încercat: un restaurant nou, o galerie de artă de vizitat, o nouă destinație de călătorie, dar Scorpionul este cel care stăruie în ducerea la îndeplinire a acestor intenții. Acești doi parteneri au capacitatea să fie cei mai devotați și loiali parteneri, pentru că se completează în proiecție și acțiune.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre Balanță și Scorpion? Puterea pe care o găsesc în unitate. Împreună pot realiza foarte mult, indiferent dacă formează un cuplu în afaceri sau în dragoste.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Scorpionul

Când doi Scorpioni ajung împreună, între ei se dezlănțuie o furtună de pasiuni. Fiecare este osedat de celălalt și înaintează cu viteză în relație. Implicarea lor este totală, de unde și gravitatea certurilor, atunci când intervin. Această relație poate la fel de bine să se îndrepte în oricare dintre sensuri: ori va fi cel mai grozav lucru care li se întâmplă, ori cel mai distructiv.

Liantul romantic dintre cei doi Scorpioni poate scoate la iveală tot ce e mai bun în ambii parteneri. Fiecare își va folosi natura intens emoțională și intuitivă pentru a-și adora partenerul. Hotărârea și pasiunea îi va ține împreună. Cele mai puternice forțe amenințătoare din exterior vor avea mari dificultăți dacă vor încerca să se bage între ei. Dacă își canalizează energiile în direcția corectă, cei doi Scorpioni pot aprinde focuri de artificiii.

Scoprpionul este guvernat de Marte și Pluto. Marte este Zeul Războiului, mereu țintind înainte – pasional, agresiv și curajos. Pluto este vârful de lance al lui Marte și controlează forța, distrugerea și renașterea în relația dintre doi Scorpioni. Aceste două planete împreună îl ajută pe Scorpion să se replieze după o dezamăgire sau o pierdere. Din nefericire pentru Scorpion, natura sa pasională dă proporții oricărei pierderi.

Scorpionul este semn de Apă, deci primul său instinct în dragoste este să răspundă pasional, profund, fervent și, dacă se decide să-și exprime sentimentele, n-o face niciodată cu jumătate de măsură. Scorpionii ar trebui să-și fixeze următorul obiectiv: înfrânarea tendințelor de răzbunare, celebrarea momentelor de urcare și uitarea rapidă a celor de coborâre. Scorpionul trebuie să învețe să spună ce-și dorește, de ce are nevoie și ce simte și să nu acumuleze frustrări. Pentru că ambii Scorpioni sunt atât de implicați în relații, gelozia poate să amenințe relația lor. Din nou, este nevoie de încredere reciprocă și comunicare deschisă.

Scorpionul este un semn fix. Abandonarea proiectelor, schimbarea intempestivă a deciziilor nu va apărea niciodată ca motiv de neînțelegere între doi Scorpioni. Lor le place să rămână activi și să se țină de planul inițial până la îndeplinire. Împărtășesc atracția pentru investiții și risc calculat. Un cuplu de Scorpioni va cerceta și investiga minuțios înainte de a lua decizii importante. Odată ce cuplul pune ochii pe premiu – asta e, al lor va fi!

Care este cel mai bun aspect în relația dintre doi Scorpioni? Intensitatea dragostei care îi unește. Orientarea lor clară spre obiective precise și forța în acțiune fac din cei doi o echipă imbatabilă. Devotamentul reciproc face ca această relație să fie una durabilă și rezistentă.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Săgetătorul

Dacă un Scorpion și un Săgetător vor să formeze un cuplu, ar trebui ca cineva să-I avertizeze s-o ia ușor, să aibă răbdare să se cunoască bine, sau riscă să aibă mari dezamăgiri. Această relație s-ar putea încheia înainte ca vreunul dintre ei să se prindă că a început. Răbdarea, însă, va fi răsplătită din plin. Săgetăttorul își dorește mereu schimbare, visează la noi provocări și noi experiențe, la puterea gândului pozitiv. Scorpionul își dorește apropiere rapidă și o legătură emoțională cât mai strânsă. La început, Săgetătorul se poate simți încolțit de atenția asiduă pe care o primește din partea Scorpionului și de așteptările deosebite pe care acesta le are de la o posibilă relație. Dacă Scorpionul poate să-și controleze emoțiile, cei doi au niște perspective frumoase de distracție și satisfacție.

Atât Scorpionul cât și Săgetătorul văd fiecare zi ca pe o aventură – sau, în cazul Scorpionului, ca pe un mister provocator – și ca pe un teren nesfârșit de exploare și învățătură. Escapadele împărtășite îi apropie. În timp ce Săgetătorul ar putea fi sâcâit de inflexibilitatea și încăpățânarea Scorpionului, la rândul său, Scorpionul ar putea să-l considere pe Săgetător puțin înfierbântat la cap. Dar lor le place să învețe împreună, iar călătoriile fac foarte bine relației.

Pluto și Marte guvernează Scorpionul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter. Marte, Zeul Războiului, deschide uși pentru Scorpionul hotărât și curajos. Marte combinat cu Pluto reprezintă renașterea și reînnoirea. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte, expansiune, optimism, noroc și călătorii. Aceste atribute planetare, combinate cu energia masculină, crează o relație sustenabilă de admirație reciprocă.

Scorpionul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul este partenerul spontan, care se îndreaptă în direcția dictată de suflet; Scorpionul acționează după motive mai ascunse, mai complicate, mai greu de citit.Chiar dacă ajung la neînțelegeri și la interpretarea greșită a motivațiilor, crisele pot fi evitate. Dacă cei doi sunt de acord că relația lor este impoimportantă, devotamentul și afecțiunea lor îi va trece peste orice hop.

Scorpionul este un semn fix; Săgetătorul este un semn mobil. Ambele semne sunt apte de multitasking, urmărind fiecare interesul celuilalt. Împreună vor gestiona cu succes obligațiile familiale și sociale, dar cel care va avea sarcina să urmărească atent agenda și să bifeze obiectivele atinse este Scorpionul. Săgetătorul simte nevoia să sară de la una la alta, așa că perseverența Scorpionului prinde bine.

Din fericire pentru Scorpion, Săgetătorul observă și apreciază tot ce-I datorează Scorpionului și nu uită niciodată să-și exprime mulțumirile și parecierea. Și o face tocmai la momentul oportun – atunci când Scorpionul are nevoie de încurajare și apreciere. Scorpionul poate fi încăpățânat și solicitant, pe când Săgetătorul are nevoie de puțin spațiu și de puțină libertate. Scorpionul îl conduce pe Săgetător la îndeplinirea obiectivelor personale, chiar dacă acesta, între timp, și-a pierdut interesul pentru ele.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Scorpion și un Săgetător? Siguranța și flexibilitatea pe care și-o acordă unul altuia. Odată ce se deschid unul față de celălalt și își înțeleg abordarea diferită în dragoste și în viață, cei doi au potențialul de a dezvolta o relație pasională, o conexiune profundă și un respect sincer.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Capricornul

Când un Scorpion și un Capricorn formează un cuplu, au șansa nu doar să se bucure de dragoste și să învețe valorile vieții în doi, dar să se și dezvolte individual. La început cei doi parteneri s-ar putea teme să se deschidă unul față de celălalt, ceea ce s-ar reflecta descurajant în relația lor. Capricornul tinde să fie prudent în timp ce Scorpionul cade pe gânduri și astfel trece timp până când cei doi se simt confortabil unul cu altul. Deși nu se grăbesc să se implice serios în relație, cei doi pot descoperi în timp că pot dezvolta o conexiune profundă, bazată pe prietenie și loialitate.

Împreună, cei doi pot învăța mult. De la Capricornul stabil și capabil, Scorpionul are de învățat cum să-și controleze emoțiile. Însă Capricornul trebuie să aibă grijă să nu pară superficial în emoții și lipsit de empatie, din cauza spiritului său critic. Scorpionul este foarte dedicat relației și are nevoie de comunicare totală.

Capricornul, atât de ocupat cu realizările și imaginea sa, trece deseori peste aspectele emoționale. El va învăța de la Scorpion importanța unei priviri în profunzimea lucrurilor și plăcerea de a-l cunoaște cu adevărat pe cel de alături.

Ambele semne împărtășesc atașamentul pentru angajamentele asumate. Și dacă relația lor este un obiectiv important pentru ei, nimic nu le va sta în cale.

Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto; Saturn îl guvernează pe Capricorn. Marte și Pluto reprezintă agresivitatea, curajul, energia sexuală, renașterea și reînnoirea. Saturn vine cu marea lecție a vieții – munca grea, disciplina, responsabilitatea și ambiția. Aceste trei planete își pot combina energia pentru a forma o uniune pecetluită de emoția intensă a Scorpionului și de acțiunea bine direcționată a Capricornului. Acest cuplu este foarte dinamic în afaceri, dar energia lor se poate muta cu succes în dragoste.

Scorpionul este semn de Apă; Capricornul este semn de Pământ. Pământul este despre aspectele practice ale vieții, despre posesiile materiale. Apa modelează și se adaptează; ea răspunde mai mult de gestiunea emoțiilor decât de logica rece. O legătură între Capricornul orientat pe obiective și flexibilitatea Scorpionului poate să dea rezultate foarte bune, indiferent pe ce teren conlucrează cei doi parteneri.

Scorpionul este semn fix; Capricornul este semn cardinal. Poate nu par cele mai sentimentale semne din zodiac, dar simțul practic și severitatea Capricornului se poate converti în eleganța și buna planificare a unor întâlniri romantice. Inițiativa care îl caracterizează pe Capricorn îl va entuziasma pe Scorpion care îl va urma, mai ales dacă poate să-și aducă propria contribuție. Și va face niște comentarii, va avea asemenea reacții încât Capricornul se va încălzi, fără îndoială. Capricornul trebuie să fie atent la reacțiile Scorpionului, la limbajul trupului.

Ambii parteneri au doza lor de încăpățânare, ceea ce înseamnă un potențial de conflict. Față de stilul distant și ferm al Capricornului, Scorpionul ar putea să se deranjeze emoțional atât de tare, încât să nu mai vadă cale de întoarcere. Este important să comunice deschis înainte ca asta să se întâmple.

Care este cel mai bun aspect al relației dinre un Scorpion și un Capricorn? Determinarea pe care o împărtășesc în relație, devotamentul reciproc puternic. Ei pot deschide uși pe care nimeni altcineva nu le-a putut deschide.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Vărsătorul

Când un Scorpion întâlnește un Vărsător, se întâlnesc două filosofii de viață diferite. Sunt șanse de fricțiune. În timp ce Scorpionul se confruntă direct și intens cu propriile emoții, gândindu-se tot timpul la dedesubturile vieții, Vărsătorul își proiectează energia și emoțiile în afară. Cu felul lui de a fi sociabil și extrovertit, Vărsătorul pare o alegere ciudată pentru introvertitul Scorpion.

Vărsătorul are nevoie de zgomot, de mulțime pentru a se simți stimulat și se uită mereu în jur după oameni interesanți pe care să-I abordeze. Scorpionul, însă, are nevoie de multă intimitate și de un angajament puternic în relație. Acești doi parteneri par să aibă foarte puțin în comun, dar sunt amândoi atât de hotărâți încât, atunci când se concentrează pe o relație, pot să schimbe realitatea dată în cea pe care și-o doresc.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul pot fi necooperanți și încăpățânați: fiecare vrea să facă lucrurile în felul său, fără să dea explicații. Iar felul fiecăruia de a face lucrurile diferă foarte mult de al celuilalt. Scorpionul este inchizitiv și sapă adânc în semnificațiile ascunse; întreabă mereu și vrea se știe ce se întâmplă și de ce. Vărsătorul este un progresist și un încrezător – n-are timp pentru detalii. Scorpionul se poate simți atras de aceste diferențe, iar Vărsătorul îi arată ceva nou: lumea exterioară. Și totuși, Scorpionul poate să simtă frustrat în cele din urmă, din cauza dificultății de a se lămuri asupra excentricităților și enigmelor Vărsătorului.

Vărsătorul nu primește bine stilul posesiv al Scorpionului: el preferă să aparțină lumii întregi și nu unei singure persoane, iar Scorpionul îi cere mai multă atenție decât este dispus să ofere. Dacă Vărsătorul ia aminte cu adevărat la mesajul Scorpionului, va descoperi că devotamentul acestuia este un sprijin foarte bine venit.

Planetele Marte și Pluto guvernează Zodia Scorpionului; Vărsătorul este guvernat de Uranus și de Saturn. Marte este revoluționar, agresiv și posedă o energie masculină. Pluto iluminează aceste impulsuri cărora le adaugă renaștere și ciclicitate. Saturn este rece, are o energie bine coordonată, iar Uranus este orientat spre tot ceea ce este diferit și neobișnuit.

Marte este emoțional și reacționează fără să stea pe gânduri; asta se reflectă în natura Scorpionului. Saturn îi impune Vărsătorului muncă susținută și disciplină, în timp ce Uranus îi furnizează gândirea vizionară. Un Scorpion grijuliu, atent să nu exercite constrângeri asupra Vărsătorului poate să-I arate acestuia o viață bazată pe dragoste și intuiție, care, din când în când, schimbă rațiunea pe sensibilitate și senzualitate. Un Vărsător înțelegător poate să-l învețe pe Scorpionul cel serios să se calmeze, să se detașeze de situațiile incontrolabile și să-și reevalueze obiectivele.

Scorpionul este semn de Apă; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul privește intelectul, deci pentru Vărsător sensul vieții este acela de a se dezvolta mental și spiritual, de a explora continuu. Scorpionul este mai analitic; este orientat spre scopuri bine precizate care pot să-l stimuleze pe Vărsător. Acestor doi parteneri le este greu să-și înțeleagă unul altuia modul de gândire. Confruntările pot să apară atunci când Scorpionul exagerează cu posesivitatea sau atunci când Vărsătorul ia totul prea ușor și refuză să ofere garanții. Ei trebuie să învețe că oamenii sunt diferiți, au viziuni diferite și să facă din asta un motiv de curiozitate și învățătură, ba chiar de amuzament.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul sunt semne fixe. Amândoi pot fi inflexibili, dogmatici și perseverenți. Dacă au un plan, se vor ține de el până-l vor duce la bun sfârșit. Odată ce au decizis că relația lor trebuie să funcționeze, vor face toate eforturile necesare pentru ca ea să meargă. Dar abordările lor atât de diferite pot face ca relația aceasta să-I coste mai mult decât câștigă din ea. Înțelepciunea și experiențele de viață își vor spune cuvântul în depășirea obstacolelor.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Scorpion și Vărsător? Capacitatea lor de obține succesul în această formulă. Ambele zodii au o personalitate puternică, deci niciunul nu-l va domina pe celălalt. Odată ce reușesc să aprecieze diferențele dintre ei și își asumă roluri diferite în relație, pot avea realizări deosebite.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Peștii

Când Scorpionul și Peștii formează un cuplu, relația lor este una bazată pe mult respect și multă înțelegere. Acești parteneri împărtășesc același element – apa – ceea ce le permite să pătrundă ușor fiecare în mintea și sufletul celuilalt. Scorpionul este profund și interiorizat, adesea captiv în propriile planuri secrete, în timp ce Peștii sunt idealiști și preocupați de nuanțe și detalii. De altfel, și Peștii au această tendință de a se retrage în lumea lor interioară, deci poate să-l ierte pe Scorpion că este uneori atât de misterios și retras în sine.

Ambele semne sunt intuitive și receptivi la subtilitățile interacțiunii umane. Scorpionul poate să-l ajute pe nativul în Pești să-și împlinească visele și ambițiile, să transforme ideile în realitate. Scorpionul poate să asigure o fundație stabilă relației, iar nativul în Pești – mai mobil și mai intuitiv – se va lăsa prins în pânza țesută de partenerul său. La rândul său, partenerul Pești oferă tandrețe și empatie, pe care Scorpionul le apreciază în mod deosebit. Scorpionul este interesat de confortul material și de dramele intense; uneori, nu poate înțelege abordarea simplistă, caritabilă a Peștilor. Aspirațiile lor pe termen lung pot fi complet diferite. Dacă înțeleg și acceptă diferențele, relația lor va fi benefică pentru ei.

Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto; Jupiter și Neptun guvernează Peștii. Marte este Zeul Războiului, iar Scorpionul este dovada vie a influenței agresive, curajoase și, uneori, beligerante. În combinație cu Marte, Pluto simbolizează noi începuturi. Scorpionul poate oferi așa ceva. Jupiter reprezintă filosofia, expansiunea și excesele, iar influența lui Neptun le oferă Peștilor aura de visători și dragostea pentru cultură. Energia visătoare, eterică a Peștilor netezește tăișul Scorpionului. Puterea combinată a acestor patru planete duce, în cele din urmă, la o relație echilibrată, în care drama și emoțiile sunt doar un fundal pe care aceasta evoluează. Scorpionul trebuie să-și lase partenerul nativ în Pești să înoate liber, altfel se va sufoca de prea multă atenție.

Scorpionul și Peștii sunt semne de Apă. Sunt foarte compatibili pentru că apa este un element fizic tangibil. Destinul Peștilor este să aducă oamenii împreună, iar când această energie întâlnește intensitatea și tenacitatea Scorpionului formează o legătură puternică. Scorpionul are o viziune puternic polarizată: pentru el, lucrurile sunt ori de aur, ori de tinichea. Peștii răbdători pot deschide puțin perspectiva scorpionului, făcându-i să vadă tabloul în ansamblul său, nu doar detaliul instantaneu. Scorpionul poate să devină nemulțumit de instabilitatea Peștilor; Peștii pot să-l vadă pe Scorpion prea absorbit de sine și insensibil la emoțiile și nevoile celuilalt. Totuși, le stă în putere să găsească o cale de compromis.

Acorpionul este un semn fix; Peștii sunt un semn mobil. Scorpionul ia lucrurile pe rând canalizându-și toată energia într-o singură direcție la un moment dat, pe când Peștii explorează împrejur și se îndreaptă încotro îi îndeamnă inima. Peștii, ca semn de apă mobil, se pliază ușor pe stilul de viață și preocupările Scorpionului. Condiția este ca Scorpionul să-i lase partenerului nativ în Pești libertatea necesară ca să-și urmeze interesele personale. Peștii pot să-i arate Scorpionului că flexibilitatea este interesantă și că se poate ajunge la un compromis fără luptă și fără chinuri.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre pești și Scorpion? Natura lor emoțională similară; sensibilitatea cu care scrutează curenții subterani ai vieții; apetitul pentru magia dragostei. Aceasta este o relație cu potențialul de a fi una împlinită și armonioasă. Scorpionul și Peștii sunt empatici și caută adevărul, angajamentul profund, iar legătura lor este una puternică și durabilă.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii