Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii este determinată de natura puternic emoțională și secretoasă a nativilor din această zodie.

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Berbecul

Când un Berbec și un Scorpion sunt împreună, au o asemenea relație încât se întreabă cum s-au descurcat separat. Ambele zodii iubesc puterea și pot realiza aproape orice atât timp cât învață să împartă lumina reflectoarelor. Scorpionul este foarte focusat; odată ce a pus ochii pe Berbec, acesta n-are cum să-i reziste. Scorpionul este mai profund devotat acestei relații decât Berbecul.

Acești parteneri tind să se angajeze în certuri aprinse. Conexiunea lor este foarte pasională și conflictuală pentru că ambii sunt geloși din fire. Scorpionul este mai răbdător decât Berbecul, dar este și mai posesiv. În ciuda diferențelor de implicare emoțională, amândurora le place riscul. Această relație sigur nu e una plictisitoare. Berbecul și Scorpionul pot avea o mulțime de aventuri împreună. Pot avea dificultăți în a se înțelege unul pe celălalt – Berbecul este extrovertit, deschis și spune în față ce gândește, în timp ce Scorpionul este mai ascuns, mai suspicios și uneori știe să manipuleze. Este necesat un tratat de pace între cei doi.

Berbecul și Scorpionul sunt guvernați ambii de planeta Marte, planeta pasiunii; Scorpionul este, de asemenea, influențat de Pluto, planeta puterii. Când se întâlnesc două semne guvernate de Marte este ca și cum s-ar întâlni doi soldați pe câmpul de luptă – ori sunt aliați, ori inamici. Pentru că Marte reprezintă pasiunea, cei doi pot avea o relație intensă, pasională, atât în dormitor cât și în afara lui. Certurile sunt normale între doi parteneri atât de receptivi la provocări, dar împăcările sunt ceva ce merită trăit. Pluto adaugă dinamică suplimentară acestei relații.

Berbecul este semn de Foc; Scorpionul este semn de Apă. Asta poate fi o combinație de zile mari dacă cei doi parteneri se aliază, pentru că pune împreună emoția și acțiunea. Scorpionul este un bun strateg și îl poate ajuta pe Berbec să reducă puțin viteza și să planifice bătălia înainte de sa ataca.

Berbecul îl poate învăța pe Scorpion să se decidă să acționeze atunci când premisele s-au copt. Pe de altă parte, apa poate stinge focul și aceasta este tendința Scorpionului când, prin manipulare emoțională, potolește entuziasmul Berbecului. În mod reciproc, focul poate evapora apa; când pui Scorpionul sub stres emoțional, acesta poate să devină răzbunător. Este esențial ca Berbecul și Scorpionul să acționeze împreună, nu unul împotriva celuilalt.

Berbecul este semn cardinal; Scorpionul este semn fix. Berbecul poate să-l învețe pe Scorpion despre spontaneitate, despre experiențe de dragul experienței, fără a avea un scop precizat. Scorpionul îl poate învăța pe Berbec despre stabilitatea în acțiune și finalizarea lucrului început, înainte de a sări la alt proiect. Odată ce înțeleg că sunt amândoi loiali și devotați unul altuia, pot fi amândoi șefi – Berbecul, ca inițiator iar Scorpionul, ca lider emoțional.

Care este cel mai bun aspect al relației? Puterea care rezultă din forțele lor combinate. Amândoi sunt câștigători și nu renunță, făcând din cuplul lor unul care tinde mereu spre locul întâi.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii