Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Leul

Când Leul și Scorpionul sunt într-o relație sentimentală, de obicei este o relație intensă și dinamică. Sunt bine acordați unul la nevoile celuilalt: Scorpionul are nevoie de respect și să se simtă dorit, în timp ce Leul vrea să fie adorat și complimentat constant. Amândoi sunt foarte loiali și adesea, posesivi. Fiecare este capabil să ofere celuilalt ceea ce-și dorește și își admiră reciproc puterea.

Leului îi plac luxul și confortul și face totul la scară mare; tinde să fie flamboaiant, iar Scorpionul apreciază asta și este încântat să-i ofere Leului audiența pe care o cere, atâta vreme cât există egalitate în cuplu. Leul strălucește mai tare, evoluând în întruchiparea măreției și a luxului. Scorpionul rămâne în afara luminii reflectoarelor, dar îi place să controleze din umbgră toate mecanismele. Pentru că ambele semne sunt atât de hotărâte, trebuie să lucreze atent pentru a se înțelege ți accepta reciproc.

Leul este guvernat de Soare; Scorpionul este guvernat de Marte și Pluto. Soarele este orientat căte ego, către sine; radiază lumină și căldură. Leul, într-adevăr, emite acest gen de zel și entuziasm. Marte este războinic, impetuos, bătăios iar Pluto îl influențează pe Scorpion în obiceiul său de a dialoga cu sine. Aparținând Casei Sexului, Pluto induce ideea de regenerare și renaștere – exact ceea ce-l călăuzește în viață pe Scorpion. Puse împreună, toate aceste energii masculine îi determină pe Leu și pe Scorpion să-și clarifice toate stările conflictuale și să se sprijine reciproc. Soarele reprezintă viața; Marte și Pluto reprezintă ambiția și subconștientul; atâta vreme cât își vor face timp să se cunoască și să se înțeleagă la nivel profund, Leul și Scorpionul vor avea o relație pozitivă, foarte promițătoare.

Leul este semn de Foc; Scorpionul este semn de Apă. Leul pretinde libertatea de a trece de la una la alta, iar Scorpionul este o personalitate cameleonică. Ambele semne vor să conducă, dar în moduri diferite. Totuși, această dublă tendință poate duce la conflicte în relația lor, altfel, așezată. Asemenea elementelor care îi influențează, acești doi parteneri au abilitatea de a se anula unul pe celălalt. Din când în când, armonia relației lor se mai poate strica. În orice caz, dacă relația lor se bucură de prioritate absolută, disputele se vor transforma în amuzament iar conflictele se vor rezolva cu ușurință.

Scorpionul și Leul sunt semne fixe. Amândoi pot fi rigizi, încăpățânați și rezistenți la schimbare. Ambii tind să fie insistenți când urmăresc un scop. Când au un plan, îl urmează până obțin rezultatul. De obicei, cei doi parteneri împărtășesc eticența față de schimbare, preferând stabilitatea. Dacă au opinii diferite într-o privință, pot să se angajeze într-o dispută fătă sfârșit. Scorpionul nu cedează pentru că, în viziunea lui, ar fi un semn de slăbiciune. Leului i se pare că Scorpionul ar trebui să se mai îndoiască din când în când de adevărurile absolute pe care crede că le deține. Dacă cei doi înțeleg că se află de aceeași parte în schema largă a Universului, le este fi mai ușor să gândească într-o manieră constructivă.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre un Leu și un Scorpion? Este devotamentului reciproc și dedicația pentru proiectele comune. Ambele semne au personalități puternice, diferite doar în strategii. Leul și Scorpionul sunt văzuți ca un cuplu puternic, iar hotărârea cu care își urmăresc îndeplinirea dorințelor face ca ei să fie compatibili în dragoste.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii