Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Balanța

Relația dintre o Balanță și un Scorpion tinde să fie una puternic emoțională, cu șanse mari de a-I satisface pe ambii parteneri. Chiar dacă Scorpionul este o cloșcă înnăscută care se poate pierde în confuzia propriilor emoții, Balanța, cu simțul armoniei și al echilibrului pe care-l posedă, poate să-I redea și Scorpionului liniștea și claritatea. Scorpionul se revanșează cu capacitatea sa de concentrare care Balanței îi cam lipsește. Cei doi parteneri sunt compatibili într-o mare măsură, date fiind nevoile lor similare într-o relație de dragoste: Balanța, aflată sub semnul parteneriatului, este fericită într-o relație echilibrată, cu o doză mare de intimitate; Scorpionul își dorește intimitate emoțională și sexuală cu partenrul său. Relația lor este una loială, strânsă și satisfăcătoare.

Cei doi parteneri – Balanța și Scorpionul – au de câștigat dacă-și asumă împreună proiecte și în exteriorul relației lor intime, pentru că au un mare potențial de a face lucruri împreună. Ei combină puterea emoției cu puterea intelectului. Scorpionul este mai răbdător dar și mai înclinat spre control decât Balanța. În ciuda diferențelor, ambilor parteneri le place să riște și să profite de orice șansă. Această relație nu poate fi una plictisitoare!

Stilul lor foarte diferit – Scorpionul este pasional și secretos; Balanța este deschisă și sinceră – poate, uneori, să ridice dificultăți în înțelegerea reciprocă, de aceea este bine să acorde timp și atenție comunicării.

Balanța este guvernată de planeta Venus, planeta iubirii; Scorpionul este guvernat de Marte, planeta pasiunii, și de Pluto, planeta puterii. Dragoste Balanței pentru frumos, pentru artă, pentru calitate are o rezonanță specială pentru Scorpion care nu acceptă că ceva pe lume îi poate fi inaccesibil. Niciunul dintre cei doi nu-și dorește conflictul. Scorpionul nu se ceartă – preferă o răzbunare pregătită în taină. Balanța dă înapoi la cel mai mic semn de dispută și e foarte greu să-și facă un dușman din Scorpion.

Balanța este semn de Aer; Scorpionul este semn de Apă. Cele mai bune decizii se iau combinând intelectul cu emoțiile. Folosind atât capul cât și inima. Acest cuplu poate face față oricărei provocări și poate dezlega cel mai complicat puzzle pe care îl oferă viața. Abilitățile celor două zodii vin unele în prelungirea celorlalte și dau randamentul maxim dacă sunt puse să lucreze împreună și nu unele împotriva altora. Scorpionul este un maestru al strategiei și poate ajuta Balanța să se adune, atunci când e confuză și nehotărâtă. Uneori, stările emoționale excesive ala Scorpionului pot aduce Balanța la disperare, în timp ce Balanța, cu stilul ei je men fisch-ist poate să-l aducă pe Scorpion într-o stare de iritație și alertă. Aici intervine diplomația Balanței și rezolvă situația.

Balanța este un semn cardinal; Scorpionul este un semn fix. Balanța caută mereu ceva nou de încercat: un restaurant nou, o galerie de artă de vizitat, o nouă destinație de călătorie, dar Scorpionul este cel care stăruie în ducerea la îndeplinire a acestor intenții. Acești doi parteneri au capacitatea să fie cei mai devotați și loiali parteneri, pentru că se completează în proiecție și acțiune.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre Balanță și Scorpion? Puterea pe care o găsesc în unitate. Împreună pot realiza foarte mult, indiferent dacă formează un cuplu în afaceri sau în dragoste.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii