Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii este amprentată de farmecul și independența acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Berbecul

Între un Berbec și un Săgetător poate să fie o potrivire perfectă. Acești doi parteneri au multe în comun – energii și interese similare – și sunt înalt compatibili. Amândoi sunt exploratori și inițiatori. Această relație este toridă și icitantă și ambii parteneri sunt gata întotdeauna pentru o nouă aventură. Amândoi caută să trăiască experiențe extreme și nu se mulțumesc să citească, doar, despre ele. Chiar li se recomandă prudență, pentru că Berbecul este ceea ce s-ar putea numi repezit, iar Săgetătorul este atent la toate, mai puțin pe unde calcă.

Această relație, așa perfectă cum este, nu este lipsită de pericolul unui sfârșit intempestiv, întrucât ambii parteneri sunt atât de dornici de a începe noi și noi experiențe, dar atât de puțin răbdători să continue ceea ce au început.

Berbecul și Săgetătorul pot fi foarte buni prieteni dar și foarte buni iubiți. Ei își înțeleg cu adevărat unul altuia optimismul. Problemele sunt rare. Doar că Săgetătorul are mai multă nevoie de independență decât Berbecul, care poate, uneori să fie posesiv. Berbecul este ceva mai sensibil decât Săgetătorul care se distrează și flirtează. Săgetătorul are o mai pronunțată tendință de a vorbi fără să gândească. Partea bună este că ambele semne sunt capabile să uite și să ierte repede. Nu au timp să țină supărare.

Berbecul este guvernat de Marte, palneta pasiunii; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Ambele planete sunt masculine, deci cele două semne tind să privească lumea în același fel. Săgetătorului îi place să riște, sub influența lui Jupiter. Marte îndeamnă la inițiativă, uneori chiar agresivă. Când Berbecul are o idee trăznită, Săgetătorul e gata să i se alăture.

Ambele zodii sunt semne de Foc. Această combinație produce flăcări durabile. Ambele zodii sunt mereu gata de acțiune. Au resurse nesfârșite de energie. Rareori se poate întâmpla ca unul dintre parteneri să se plictisească de celălalt.

Berbecul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Berbecul are inițiativa; Săgetătorul duce acțiunea mai departe. Nu este nicio competiție între cei doi legată de poziția dominantă. Berbecului îi place să-i revină gloria, în timp ce Săgetătorul adoră să controleze acțiunea din spatele scenei.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Săgetător? Tendința lor comună de a iniția și experimenta în domenii noi. Se potrivesc bine în entuziasmul și energia lor. Interesele lor comune și personalitățile asemănătoare fac din ei un cuplu cât se poate de comaptibil.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii