Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Scorpionului cu Vărsătorul

Când un Scorpion întâlnește un Vărsător, se întâlnesc două filosofii de viață diferite. Sunt șanse de fricțiune. În timp ce Scorpionul se confruntă direct și intens cu propriile emoții, gândindu-se tot timpul la dedesubturile vieții, Vărsătorul își proiectează energia și emoțiile în afară. Cu felul lui de a fi sociabil și extrovertit, Vărsătorul pare o alegere ciudată pentru introvertitul Scorpion.

Vărsătorul are nevoie de zgomot, de mulțime pentru a se simți stimulat și se uită mereu în jur după oameni interesanți pe care să-I abordeze. Scorpionul, însă, are nevoie de multă intimitate și de un angajament puternic în relație. Acești doi parteneri par să aibă foarte puțin în comun, dar sunt amândoi atât de hotărâți încât, atunci când se concentrează pe o relație, pot să schimbe realitatea dată în cea pe care și-o doresc.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul pot fi necooperanți și încăpățânați: fiecare vrea să facă lucrurile în felul său, fără să dea explicații. Iar felul fiecăruia de a face lucrurile diferă foarte mult de al celuilalt. Scorpionul este inchizitiv și sapă adânc în semnificațiile ascunse; întreabă mereu și vrea se știe ce se întâmplă și de ce. Vărsătorul este un progresist și un încrezător – n-are timp pentru detalii. Scorpionul se poate simți atras de aceste diferențe, iar Vărsătorul îi arată ceva nou: lumea exterioară. Și totuși, Scorpionul poate să simtă frustrat în cele din urmă, din cauza dificultății de a se lămuri asupra excentricităților și enigmelor Vărsătorului.

Vărsătorul nu primește bine stilul posesiv al Scorpionului: el preferă să aparțină lumii întregi și nu unei singure persoane, iar Scorpionul îi cere mai multă atenție decât este dispus să ofere. Dacă Vărsătorul ia aminte cu adevărat la mesajul Scorpionului, va descoperi că devotamentul acestuia este un sprijin foarte bine venit.

Planetele Marte și Pluto guvernează Zodia Scorpionului; Vărsătorul este guvernat de Uranus și de Saturn. Marte este revoluționar, agresiv și posedă o energie masculină. Pluto iluminează aceste impulsuri cărora le adaugă renaștere și ciclicitate. Saturn este rece, are o energie bine coordonată, iar Uranus este orientat spre tot ceea ce este diferit și neobișnuit.

Marte este emoțional și reacționează fără să stea pe gânduri; asta se reflectă în natura Scorpionului. Saturn îi impune Vărsătorului muncă susținută și disciplină, în timp ce Uranus îi furnizează gândirea vizionară. Un Scorpion grijuliu, atent să nu exercite constrângeri asupra Vărsătorului poate să-I arate acestuia o viață bazată pe dragoste și intuiție, care, din când în când, schimbă rațiunea pe sensibilitate și senzualitate. Un Vărsător înțelegător poate să-l învețe pe Scorpionul cel serios să se calmeze, să se detașeze de situațiile incontrolabile și să-și reevalueze obiectivele.

Scorpionul este semn de Apă; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul privește intelectul, deci pentru Vărsător sensul vieții este acela de a se dezvolta mental și spiritual, de a explora continuu. Scorpionul este mai analitic; este orientat spre scopuri bine precizate care pot să-l stimuleze pe Vărsător. Acestor doi parteneri le este greu să-și înțeleagă unul altuia modul de gândire. Confruntările pot să apară atunci când Scorpionul exagerează cu posesivitatea sau atunci când Vărsătorul ia totul prea ușor și refuză să ofere garanții. Ei trebuie să învețe că oamenii sunt diferiți, au viziuni diferite și să facă din asta un motiv de curiozitate și învățătură, ba chiar de amuzament.

Atât Scorpionul cât și Vărsătorul sunt semne fixe. Amândoi pot fi inflexibili, dogmatici și perseverenți. Dacă au un plan, se vor ține de el până-l vor duce la bun sfârșit. Odată ce au decizis că relația lor trebuie să funcționeze, vor face toate eforturile necesare pentru ca ea să meargă. Dar abordările lor atât de diferite pot face ca relația aceasta să-I coste mai mult decât câștigă din ea. Înțelepciunea și experiențele de viață își vor spune cuvântul în depășirea obstacolelor.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Scorpion și Vărsător? Capacitatea lor de obține succesul în această formulă. Ambele zodii au o personalitate puternică, deci niciunul nu-l va domina pe celălalt. Odată ce reușesc să aprecieze diferențele dintre ei și își asumă roluri diferite în relație, pot avea realizări deosebite.

Citește și
Zodia Scorpionului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii