Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Săgetătorul

Când doi Săgetători sunt într-o relație romantică, dragostea lor pentru adevăr face ca ei să aibă o relație aproape perfectă. Acest cuplu vede lumea din jor cu un ochi educat, iar cei doi parteneri împărtășesc setea de cunoaștere. Se angajează în conversații plăcute și își provoacă permanent inteligența. Se pot încinge în discuții atunci când unul dintre ei duce logica prea departe.

Sociabili și independenți, cei doi Săgetători sunt compatibili atunci când trebuie să-și echilibreze interesele individuale. Nu sunt geloși din fire și, atunci când nu sunt ocupați unul cu celălalt, fiecare își vede de prpriile sale proiecte. Atunci când sunt împreună, fiecare face totul ca să-și mulțumească partenerul și să-și satisfacă interesele comune. Nu stă în firea Săgetătorului să țină supărarea.

Săgetătorul este guvernat de planeta Jupiter. Expansiunea este cuvântul-cheie. Cum ambii parteneri iubesc cunoașterea, relația lor va fi condimentată cu multe idei noi. Farmecul și carisma lor face să fie un cuplu foarte plăcut, nu doar unul pentru celălalt, dar și pentru cei din jur. Acest lucru îi ajută mult în relațiile sociale și în carieră.

Săgetătorul este semn de Foc. Și dacă se întâlnesc doi Săgetători vor face flăcări mari. Împreună le place să trăiască experiențe diverse și să călătorească mult, nu doar să citească sau să privească la televizor despre viață și lume. Volubili și prietenoși, Săgetătorilor li se întâmplă des să vorbească înainte de a gândi, ceea ce le poate crea probleme cu ceilalți dar și între ei. Le place să se angajeze în proiecte noi, dar niciunul nu are perseverența necesară pentru a le duce la bun sfârșit. Amândoi sunt prea nerăbdători să treacă la altceva.

Săgetătorul este un semn mobil. Cu obiceiul lui de a flirta și senzualitatea care îl caracterizează, de cele mai multe ori, este ușor de relaționat cu el. Rareori apar certuri înter doi Săgetători. Amândoi sunt capabili de adaptare. Chiar dacă manifestă, la un moment dat, o doză de încăpățânare care le zdruncină armonia, niciunul dintre ei nu stăruie asupra subiectului și trec ușor peste orice umbră de conflict.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Săgetători? Cumpatibilitatea lor și interesul împărtășit pentru cunoaștere. Acest cuplu este cel care stăpânește echilibrul perfect dintre pasiune și libertate. Împreună, vor explora lumea largă, dar și lumea profundă a ideilor.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii