Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Vărsătorul

Când Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu, idealurile Vărsătorului împreună cu vastele cunoștințe ale Săgetătorului dau o combinație unică, foarte creativă. Parteneriatul lor este neinhibat, este într-o măsură unul competitiv, dar niciun moment nu va fi plictisitor! Dincolo de romantism și atracție sexuală, va fi întotdeauna o mare prietenie; aflându-se la două zodii distanță, cele două semne au o comunicare absolut specială, profundă și sensibilă. Amândoi sunt idealiști, iubesc viața și vor împărtăși momente și experiențe unice.

Cuplurile de Săgetători cu Vărsători se bazează mult pe admirația reciprocă. Săgetătorul este atras de individualitatea Vărsătorului, de gândirea lui vizionară și de capacitatea sa creatoare. Vărsătorul admiră excelența și inițiativa Săgetătorului care vine mereu cu idei noi și strălucite, dar are mai puțină abilitate în susținerea unui proiect – și tocmai acesta este punctul forte al Vărsătorului.

Ambele semne țin la independență; pentru că își înțeleg unul altuia această nevoie, nu vor avea conflicte pe această temă. Ocazional, Săgetătorul poate să-I pară prea egoist partenerului Capricorn, în timp ce Capricornul poate să-i pară Săgetătorului cam distrat, cam absent din peisaj. Câtă vreme nu uită să comunice constant, toate hopurile vor fi depășite cu succes.

Săgetătorul este guvernat d eJupiter; Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus. Acst triunghi de planete configurează relația dintre Săgetător și Vărsător în special în privința abilității de a ajunge la viziuni comune. Uranus este planeta ideilor noi și a creativității; de aici își ia Vărsătorul ideile grandioase. Jupiter vine cu influența către învățătura înaltă, expansiune și abundență. Îmn cele din urmă, Saturn ține proiectul pe orbită către îndeplinire, chiar și după ce inspirația dată de Uranus s-a epuizat iar energiile date de Jupiter se îndreaptă spre ceva nou.

Săgetătorul este un semn de Foc; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul alimentează focul și îi menține direcția; tot așa Vărsătorul îl inspiră pe Săgetător să facă mari salturi înainte. Săgetătorul este, poate, singurul semn apt să țină pasul cu Vărsătorul în experimentele lui bazate de idei inedite. Când sunt împreună, cei doi sunt creativi și inventivi. Vărsătorul și Săgetătorul își folosesc intelectul și un simț al aventurii pentru a trăi experiențe noi. Ambele semne au arii largi de interes, iar nevoia Săgetătorului de a intra în acțiune este satisfăcută prin punerea în practică a ideilor Vărsătorului.

Săgetătorul este un smen mobil; Vărsătorul este un semn fix. Săgetătorul se aruncă entuziasmat într-o îndeletnicire nouă, apoi e fericit să se întrerupă ca să se arunce în alta. Vărsătorul este adaptabil dar cu măsură. Îl poți atrage într-un proiect început dacă acesta îl convinge; într-un asemnea caz, e plăcerea lui să pună punctul final. Vărsătorul este cel care te ajută să-ți lămurești impedimentele și să le depășești pentru a putea încheia un proiect și preferă să facă asta decât să lase totul baltă și să treacă la altceva, așa cum este tentat Săgetătorul să facă. Fiind loiali și devotați unul altuia, cei doi parteneri vor reuși mereu să se completeze și să nu intre în conflict.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Săgetător și Vărsător? Este abilitatea lor de a rezolta cele mai dificile probleme atunci când își pun toată energia la un loc. Un semn mobil alături de unul fix acoperă toată aria necesră și pot parcurge până la capăt drumul de la o idee genială la o realizare de excepție.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii