Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Racul

Când un Rac se întâlnește cu un Săgetător, cei doi trebuie să aibă răbdare și să dea timp relației să crească și să se coacă. Pe măsură ce relația se dezvoltă, fiecare partener își dă seama că are multe de oferit și de primit. La început, pare că Săgetătorul este doar un căutător de senzații căruia îi place adrenalina iar Racul obține mult mai multă satisfacție din siguranța emoțională. Racul își dorește mai multă angajare decât este dispus Săgetătorul să ofere. Dar, cu trecerea timpului, săgetătorul va învăța să aprecieze suportul emoțional puternic pe care i-l oferă Racul.

Acești doi parteneri, Racul și Săgetătorul, au abordări diferite asupra vieții. Racul trăiește prin emoții și tradiție; Săgetătorul este neliniștit și scotocitor. Emotivitatea Racului poate să fie copleșitoare și greu de suportat pentru Săgetător. Racului poate să i se pară inacceptabilă neliniștea Săgetătorului și interesul acestuia pentru activități exterioare cuplului. Racul îi poate oferi Săgetătorului un cămin stabil, un loc în care se poate retrage în perioada de incubație a planurilor lui. Săgetătorul îi poate oferi Racului puțină diversitate și aventură în viața de zi cu zi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Combinația lor are detoate: grijă și creștere, expansiune, energie feminină și energie masculină; cei doi se susțin unul pe celălalt. Când lucrează într-un scop comun, cei doi parteneri își pot combina energiiile cu efect sporit.

Racul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate, în timp ce Racul are nevoie de siguranță emoțională și stabilitate. Aceste nevoi determină felul în care cei doi abordează viața, proiectele și relațiile. Dacă își prețuiesc conexiunea intimă și prietenia, dacă își respectă unul altuia opțiunile, conflictele lor, de obicei, sunt ușor de rezolvat.

Racul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Săgetătorul se mută de la o idee la alta, de la un proiect la altul, în timp ce Racul este inițiatorul planurilor noi. Racul trebuie să-i acorde partenerului Săgetător libertatea de a explora spații și domenii exterioare relației. Racul poate aduce la îndeplinire indeile mărețe ale Săgetătorului, chiar dacă, între timp, Săgetătorul și-a pierdut interesul pentru ele. Săgetătorul îl învață pe Rac avantajele unei minți deschise față de hotărârea inflexibilă.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Săgetător? Siguranța pe care și-o pot oferi reciproc, cu condiția ca Racul să-l lase pe Săgetător să ofere această siguranță de bună voie. Ei sunt compatibili odată ce se deschid unul față de celălalt și își recunosc unul altuia dreptul la o viziune diferită asupra vieții. Dacă liniile de comunicare rămân deschise și curate, relația lor poate fi una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii