Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Gemenii

Când Gemenii și Săgetătorul se întâlnesc în dragoste, poate fi o potrivire spectaculoasă. Aceste două zodii sunt extrem de compatibile. Orice umbră apare în relația lor este îndepărtată aproape fără efort. Geamănul îi oferă Săgetătorului temerar și aventuros toată independența de care are nevoie, pentru că el însuși este un însetat de libertate. În vreme ce Săgetătorul are nevoie de independență fizică, Geamănul își dorește libertate mentală – dar tot libertate se cheamă. Amândoi iubesc experiențele noi, oamenii noi și senzațiile inedite și pot fi siguri că vor avea aventuri grozave împreună. Ambilor le place să se miște repede de la una la alta, pentru a acumula cât mai multe experiențe.

Gemenii și Săgetătorul sunt buni prieteni, dincolo de a fi buni parteneri în dragoste. Împărtășesc același fel de a vedea viața, bazat pe un optimism proaspăt și pe entuziasm. Săgetătorul poate, uneori, să fie cam direct și să spună unele lucruri fără să le gândească prea bine înainte. Dacă asta poate să lezeze grav mândria și sentimentele altor zodii, cu Geamănul nu e o problemă, pentru că el rareori pune ceva la inimă. Acești doi parteneri n-au timp de pierdut cu ranchiuna și supărările.

Gemenii sunt guvernați de mercur, planeta comunicării; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Mercur îi conferă Geamănului generozitatea și agilitatea intelectuală. Jupiter îl inspiră pe Săgetător în căutarea constantă a informației și a adevărului. Aceasta este o potrivire de vis: Geamănul vine cu ideea iar Săgetătorul se aruncă pe ea, gata să-i exploreze valabilitatea și limitele.

Geamănul este semn de Aer; Săgetătorul este semn de Foc. Aceste două elemente dau o relație foarte dinamică. Aerul întreține și dezvoltă focul. Gemenii și Săgetătorul se potențează reciproc. Legătura lor este una intensă, arzătoare – atât de intensă și arzătoare încât uneori escaladează în adevărate dispute. Aflându-se în poziții opuse în zodiac, între aceste două semne sunt conexiuni foarte complexe. Cu alte cuvinte, când e bine e nemaipomenit, iar când e rău e groaznic. Partea bună este, chiar dacă intră în conflict uneori, diferențele lor de opinie nu durează mult – Geamănul este prea ocupat să răspundă unei noi provocări iar Săgetătorul poate ierta orice, atât timp cât nu se dovedește a fi lipsă de respect.

Gemenii și Săgetătorul sunt, în egală măsură, semne mobile, deci sunt extrem de compatibile. Ambii sunt flexibili și se adaptează ușor la schimbare. Când Geamănul își schimbă decizia, Săgetătorul nu are o problemă să se întoarcă la 180 de grade și să se îndrepte în noua direcție alături de partenerul său. Iar dacă Săgetătorul vrea să abandoneze un proiect, Geamănul este dispus să continue și singur.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Săgetător? Interesul lor comun pentru cunoaștere, pentru folosirea puterii intelectuale și pentru experiențele cele mai diverse, fără un interes strict practic.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii