Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Leul

Când un Leu și un Săgetător sunt într-o relație sentimentală, adesea ies scântei. Ambele semne sunt extrem de dinamice și iubesc viața la maximum. Este un cuplu plin de viață și distracție, fiecare dintre cei doi parteneri încurajându-l pe celălalt să țintească atât cât poate de sus. Înclinațiile filosofice ale Săgetătorului îl distrag pe Leu de la preocuparea lui de a trăi pe picior mare. Cei doi se admiră și se respectă sincer. Amândoi sunt calzi, carismatici, fermecători; celorlalți le place să se afle în contact cu energia acestui cuplu.

Ambii pot fi nerăbdători, agitați dar simpatici. Leul poate fi agasat de obiceiul săgetătorului de a flirta, dar asta nu creează cumpăene în relația lor. Săgetătorul vede lumea ca pe un manual din care trebuie să învețe, în timp ce Leul face pe profesorul. Ambii sunt foarte sociabili, dar pentru Leul este vital să simtă că controlează conversația. Leul este liderul, în timp ce Săgetătorul este arcașul care-și ia timp să-și studieze ținta și să-și elaboreze strategia. Ambele semne sunt, de regulă, respectate de ceilalți și trebuie să-și amintească amândoi să se trateze unul pe celălalt cu mult respect.

Leul este guvernat de Soare; Săgetătorul este guvernat de Jupiter. Amândoi sunt de tip energetic masculin și fac o combinație bună pentru că se înțeleg unul pe altul fiind, în fond, asemănători. Soarele este orientat spre sine; Jupiter este orientat spre expansiune și excese; împreună își proiectează energia și personalitatea de cuplu atât spre interior cât și spre exterior, spre ceea ce îi înconjoară. Leul și Săgetătorul sunt compatibili la un nivel înalt, au împreună multă energie și pot face un cuplu minunat în orice fel de relație s-ar afla.

Atât Leul cât și Săgetătorul sunt semne de Foc. Relația lor tinde să fie una fierbinte, pasională. Fiecare dintre ei are energie nelimitată și fiecare este pentru celălalt singurul partener capabil să țină pasul. Deși Săgetătorul poate să fie extenuat de egoul expansiv al Leului, diferențele lor de opinie nu durează mult – Săgetătorul se mută repede la ideea următoare iar optimismul Leului și nevoia lui de aprobare sunt mai puternice decât orice conflict.

Leul este un semn fix; Săgetătorul este un semn mobil. Săgetătorul îi poate furniza Leului înțelegerea profundă de care acesta duce lipsă iar Leul se poate asigura acordul fin al farmecului personal al Săgetătorului la mediul social. Săgetătorul poate fi iritat de aerele de șef ale Leului, de vanitatea lu și de posomorârile ocazionale. În orice caz, amândoi sunt loiali și devotați unul altuia, iar câștigul din relația lor este mult mai mare decât neplăcerile.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Leu și un Săgetător? Este voința lor de a face echipă și admirația reciprocă pe care și-o exprimă deschis, fără rezerve. Acești parteneri se complimentează prin interesul pe care și-l arată reciproc, dar se complimentează și în fața lumii prin însuși faptul că formează un cuplu. Energia lor comparabilă și pasiunea dintre ei îi fac pe Săgetător și pe Leu doi parteneri compatibili într-un cuplu foarte versatil.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii