Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii este amprentată de farmecul și independența acestei zodii.

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Berbecul

Între un Berbec și un Săgetător poate să fie o potrivire perfectă. Acești doi parteneri au multe în comun – energii și interese similare – și sunt înalt compatibili. Amândoi sunt exploratori și inițiatori. Această relație este toridă și icitantă și ambii parteneri sunt gata întotdeauna pentru o nouă aventură. Amândoi caută să trăiască experiențe extreme și nu se mulțumesc să citească, doar, despre ele. Chiar li se recomandă prudență, pentru că Berbecul este ceea ce s-ar putea numi repezit, iar Săgetătorul este atent la toate, mai puțin pe unde calcă.

Această relație, așa perfectă cum este, nu este lipsită de pericolul unui sfârșit intempestiv, întrucât ambii parteneri sunt atât de dornici de a începe noi și noi experiențe, dar atât de puțin răbdători să continue ceea ce au început.

Berbecul și Săgetătorul pot fi foarte buni prieteni dar și foarte buni iubiți. Ei își înțeleg cu adevărat unul altuia optimismul. Problemele sunt rare. Doar că Săgetătorul are mai multă nevoie de independență decât Berbecul, care poate, uneori să fie posesiv. Berbecul este ceva mai sensibil decât Săgetătorul care se distrează și flirtează. Săgetătorul are o mai pronunțată tendință de a vorbi fără să gândească. Partea bună este că ambele semne sunt capabile să uite și să ierte repede. Nu au timp să țină supărare.

Berbecul este guvernat de Marte, palneta pasiunii; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Ambele planete sunt masculine, deci cele două semne tind să privească lumea în același fel. Săgetătorului îi place să riște, sub influența lui Jupiter. Marte îndeamnă la inițiativă, uneori chiar agresivă. Când Berbecul are o idee trăznită, Săgetătorul e gata să i se alăture.

Ambele zodii sunt semne de Foc. Această combinație produce flăcări durabile. Ambele zodii sunt mereu gata de acțiune. Au resurse nesfârșite de energie. Rareori se poate întâmpla ca unul dintre parteneri să se plictisească de celălalt.

Berbecul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Berbecul are inițiativa; Săgetătorul duce acțiunea mai departe. Nu este nicio competiție între cei doi legată de poziția dominantă. Berbecului îi place să-i revină gloria, în timp ce Săgetătorul adoră să controleze acțiunea din spatele scenei.

Care este cel mai bun aspect al relației Berbec-Săgetător? Tendința lor comună de a iniția și experimenta în domenii noi. Se potrivesc bine în entuziasmul și energia lor. Interesele lor comune și personalitățile asemănătoare fac din ei un cuplu cât se poate de comaptibil.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Berbecului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Taurul

Între un Taur și un Săgetător conexiunea este incredibil de pasională și erotică, dar le trebuie timp să înțeleagă energiiile particulare pe care le generează realția lor. Ambii au multe de câștigat din relația lor. În timp ce Săgetătorul savurează orice experiență nouă, Taurul poate fi mulțumit cu rutina constantă care dă siguranță și stabilitate. La începutul relației, Taurul pretinde angajamentul și stabilitatea care nu-l caracterizează în aceeași măsură pe Săgetător. Dacă Taurul are destulă răbdare, Săgetătorul ajunge să aprecieze și el confortul de acasă.

Cei doi au abordări diferite. Taurul tinde să fie stabil și practic, ceea ce nu se potrivește cu natura neliniștită a Săgetătorului. Acesta va încerca să-l scoată pe Taur dintr-ale lui și să-l atragă în viața lui aventuroasă. Taurul îi poate oferi Săgetătorului o bază stabilă în viață, ceea ce Săgetătorul tinde să refuze.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Săgetătorul este guvernat de jupiter, planeta norocului. Venus îl influențează pe Taur în urmărirea luxului material, a frumuseții și senzualității. Influența lui Jupitor îl face pe Săgetător profesorul zodiacului, preocupat de filosofie, abil în studiu, expansiv și optimist, norocos și pasionat de călătorii. Această combinație de energie feminină și masculină, amatoare de frumos face ca cei doi parteneri să se admire atât de mult unul pe celălalt.

Taurul este semn de Pământ; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul are nevoie de spațiu și de libertate. Taurul, însă, are nevoie de stabilitate și contact permanent cu realitatea. Săgetătorul se încrede în sentimente, în intuiție și acționează din impuls. Taurul este cerebral și orientat spre eficiență practică. Aceste moduri opuse de abordare pot să se completeze sau pot să intre în conflict. Întotdeauna vor exista factori secundari care vor decide. Câtă vreme Taurul este constant asigurat de temeinicia relației iar Săgetătorul primește din când în când un element surpriză din partea Taurului, relația nu va obosi.

Taurul este semn fix; Săgetătorul este semn mobil. Taurul este încăpățânat; odată ce a luat o hotărâre, durează mult să-l convingi să și-o schimbe. Săgetătorul iubește diversitatea. Dacă vrea să experimenteze ceva nou, asta poate să includă un nou partener. Taurul nu tolerează infidelitatea; dacă Săgetătorul înșală, relația nu supraviețuiește. Sub această limitare, Taurul trebuie să-i acorde libertate Săgetătorului. Taurul poate să-i demonstreze săgetătorului confortul psihic dat de o relație sigură. Săgetătorul poate să-l scoată pe Taur din monotonie și dintr-un ritm extenuant al vieții.

Care este cel mai bun aspect al acestei realții? Perspectiva nouă pe care fiecare partener i-o poate oferi celuilalt, odată ce între ei s-a instalat încrederea. Odată ce își înțeleg și își acceptă diferențele, relația lor poate deveni una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Gemenii

Când Gemenii și Săgetătorul se întâlnesc în dragoste, poate fi o potrivire spectaculoasă. Aceste două zodii sunt extrem de compatibile. Orice umbră apare în relația lor este îndepărtată aproape fără efort. Geamănul îi oferă Săgetătorului temerar și aventuros toată independența de care are nevoie, pentru că el însuși este un însetat de libertate. În vreme ce Săgetătorul are nevoie de independență fizică, Geamănul își dorește libertate mentală – dar tot libertate se cheamă. Amândoi iubesc experiențele noi, oamenii noi și senzațiile inedite și pot fi siguri că vor avea aventuri grozave împreună. Ambilor le place să se miște repede de la una la alta, pentru a acumula cât mai multe experiențe.

Gemenii și Săgetătorul sunt buni prieteni, dincolo de a fi buni parteneri în dragoste. Împărtășesc același fel de a vedea viața, bazat pe un optimism proaspăt și pe entuziasm. Săgetătorul poate, uneori, să fie cam direct și să spună unele lucruri fără să le gândească prea bine înainte. Dacă asta poate să lezeze grav mândria și sentimentele altor zodii, cu Geamănul nu e o problemă, pentru că el rareori pune ceva la inimă. Acești doi parteneri n-au timp de pierdut cu ranchiuna și supărările.

Gemenii sunt guvernați de mercur, planeta comunicării; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Mercur îi conferă Geamănului generozitatea și agilitatea intelectuală. Jupiter îl inspiră pe Săgetător în căutarea constantă a informației și a adevărului. Aceasta este o potrivire de vis: Geamănul vine cu ideea iar Săgetătorul se aruncă pe ea, gata să-i exploreze valabilitatea și limitele.

Geamănul este semn de Aer; Săgetătorul este semn de Foc. Aceste două elemente dau o relație foarte dinamică. Aerul întreține și dezvoltă focul. Gemenii și Săgetătorul se potențează reciproc. Legătura lor este una intensă, arzătoare – atât de intensă și arzătoare încât uneori escaladează în adevărate dispute. Aflându-se în poziții opuse în zodiac, între aceste două semne sunt conexiuni foarte complexe. Cu alte cuvinte, când e bine e nemaipomenit, iar când e rău e groaznic. Partea bună este, chiar dacă intră în conflict uneori, diferențele lor de opinie nu durează mult – Geamănul este prea ocupat să răspundă unei noi provocări iar Săgetătorul poate ierta orice, atât timp cât nu se dovedește a fi lipsă de respect.

Gemenii și Săgetătorul sunt, în egală măsură, semne mobile, deci sunt extrem de compatibile. Ambii sunt flexibili și se adaptează ușor la schimbare. Când Geamănul își schimbă decizia, Săgetătorul nu are o problemă să se întoarcă la 180 de grade și să se îndrepte în noua direcție alături de partenerul său. Iar dacă Săgetătorul vrea să abandoneze un proiect, Geamănul este dispus să continue și singur.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Gemeni și Săgetător? Interesul lor comun pentru cunoaștere, pentru folosirea puterii intelectuale și pentru experiențele cele mai diverse, fără un interes strict practic.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Gemenilor, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Racul

Când un Rac se întâlnește cu un Săgetător, cei doi trebuie să aibă răbdare și să dea timp relației să crească și să se coacă. Pe măsură ce relația se dezvoltă, fiecare partener își dă seama că are multe de oferit și de primit. La început, pare că Săgetătorul este doar un căutător de senzații căruia îi place adrenalina iar Racul obține mult mai multă satisfacție din siguranța emoțională. Racul își dorește mai multă angajare decât este dispus Săgetătorul să ofere. Dar, cu trecerea timpului, săgetătorul va învăța să aprecieze suportul emoțional puternic pe care i-l oferă Racul.

Acești doi parteneri, Racul și Săgetătorul, au abordări diferite asupra vieții. Racul trăiește prin emoții și tradiție; Săgetătorul este neliniștit și scotocitor. Emotivitatea Racului poate să fie copleșitoare și greu de suportat pentru Săgetător. Racului poate să i se pară inacceptabilă neliniștea Săgetătorului și interesul acestuia pentru activități exterioare cuplului. Racul îi poate oferi Săgetătorului un cămin stabil, un loc în care se poate retrage în perioada de incubație a planurilor lui. Săgetătorul îi poate oferi Racului puțină diversitate și aventură în viața de zi cu zi.

Luna, planeta emoțiilor, guvernează Racul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta filosofiei și a norocului. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Luna este definită de dragoste, grijă și instinct matern. Jupiter este orientat spre expansiune, optimism, noroc și călătorii. Combinația lor are detoate: grijă și creștere, expansiune, energie feminină și energie masculină; cei doi se susțin unul pe celălalt. Când lucrează într-un scop comun, cei doi parteneri își pot combina energiiile cu efect sporit.

Racul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate, în timp ce Racul are nevoie de siguranță emoțională și stabilitate. Aceste nevoi determină felul în care cei doi abordează viața, proiectele și relațiile. Dacă își prețuiesc conexiunea intimă și prietenia, dacă își respectă unul altuia opțiunile, conflictele lor, de obicei, sunt ușor de rezolvat.

Racul este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Săgetătorul se mută de la o idee la alta, de la un proiect la altul, în timp ce Racul este inițiatorul planurilor noi. Racul trebuie să-i acorde partenerului Săgetător libertatea de a explora spații și domenii exterioare relației. Racul poate aduce la îndeplinire indeile mărețe ale Săgetătorului, chiar dacă, între timp, Săgetătorul și-a pierdut interesul pentru ele. Săgetătorul îl învață pe Rac avantajele unei minți deschise față de hotărârea inflexibilă.

Care este cel mai bun aspect al relației Rac-Săgetător? Siguranța pe care și-o pot oferi reciproc, cu condiția ca Racul să-l lase pe Săgetător să ofere această siguranță de bună voie. Ei sunt compatibili odată ce se deschid unul față de celălalt și își recunosc unul altuia dreptul la o viziune diferită asupra vieții. Dacă liniile de comunicare rămân deschise și curate, relația lor poate fi una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Racului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Leul

Când un Leu și un Săgetător sunt într-o relație sentimentală, adesea ies scântei. Ambele semne sunt extrem de dinamice și iubesc viața la maximum. Este un cuplu plin de viață și distracție, fiecare dintre cei doi parteneri încurajându-l pe celălalt să țintească atât cât poate de sus. Înclinațiile filosofice ale Săgetătorului îl distrag pe Leu de la preocuparea lui de a trăi pe picior mare. Cei doi se admiră și se respectă sincer. Amândoi sunt calzi, carismatici, fermecători; celorlalți le place să se afle în contact cu energia acestui cuplu.

Ambii pot fi nerăbdători, agitați dar simpatici. Leul poate fi agasat de obiceiul săgetătorului de a flirta, dar asta nu creează cumpăene în relația lor. Săgetătorul vede lumea ca pe un manual din care trebuie să învețe, în timp ce Leul face pe profesorul. Ambii sunt foarte sociabili, dar pentru Leul este vital să simtă că controlează conversația. Leul este liderul, în timp ce Săgetătorul este arcașul care-și ia timp să-și studieze ținta și să-și elaboreze strategia. Ambele semne sunt, de regulă, respectate de ceilalți și trebuie să-și amintească amândoi să se trateze unul pe celălalt cu mult respect.

Leul este guvernat de Soare; Săgetătorul este guvernat de Jupiter. Amândoi sunt de tip energetic masculin și fac o combinație bună pentru că se înțeleg unul pe altul fiind, în fond, asemănători. Soarele este orientat spre sine; Jupiter este orientat spre expansiune și excese; împreună își proiectează energia și personalitatea de cuplu atât spre interior cât și spre exterior, spre ceea ce îi înconjoară. Leul și Săgetătorul sunt compatibili la un nivel înalt, au împreună multă energie și pot face un cuplu minunat în orice fel de relație s-ar afla.

Atât Leul cât și Săgetătorul sunt semne de Foc. Relația lor tinde să fie una fierbinte, pasională. Fiecare dintre ei are energie nelimitată și fiecare este pentru celălalt singurul partener capabil să țină pasul. Deși Săgetătorul poate să fie extenuat de egoul expansiv al Leului, diferențele lor de opinie nu durează mult – Săgetătorul se mută repede la ideea următoare iar optimismul Leului și nevoia lui de aprobare sunt mai puternice decât orice conflict.

Leul este un semn fix; Săgetătorul este un semn mobil. Săgetătorul îi poate furniza Leului înțelegerea profundă de care acesta duce lipsă iar Leul se poate asigura acordul fin al farmecului personal al Săgetătorului la mediul social. Săgetătorul poate fi iritat de aerele de șef ale Leului, de vanitatea lu și de posomorârile ocazionale. În orice caz, amândoi sunt loiali și devotați unul altuia, iar câștigul din relația lor este mult mai mare decât neplăcerile.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Leu și un Săgetător? Este voința lor de a face echipă și admirația reciprocă pe care și-o exprimă deschis, fără rezerve. Acești parteneri se complimentează prin interesul pe care și-l arată reciproc, dar se complimentează și în fața lumii prin însuși faptul că formează un cuplu. Energia lor comparabilă și pasiunea dintre ei îi fac pe Săgetător și pe Leu doi parteneri compatibili într-un cuplu foarte versatil.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Leului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Fecioara

Când Fecioara și Săgetătorul sunt într-o relație, rezultatul este un cuplu care se completează bine. Săgetătorului îi place să socializeze, timp în care Fecioara preferă să analizeze descoperirile Săgetătorului. Amândoi adoră să vorbească despre asta – la limită, îi distrează o mică bârfă.

Fecioara ar putea cere perfecțiunea de la Săgetător prea devreme pentru gustul acestuia. În timp, însă, el poate ajunge să aprecieze Fecioara pentru stabilitatea pe care o are de oferit și pentru faptul că nu e mereu cu capul în nori.

Fecioara și Săgetătorul au abordări diferite și unice: Fecioara este mai mult practică și mai puțin distrată, în timp ce Săgetătorul este energic și scotocitor. Poate fi greu pentru Săgetător să se țină de realismul practic al Fecioarei. Fecioara ar putea avea dificultăți în acceptarea energiei Săgetătorului. Fecioara poate să-I ofere Săgetătorului o bază sigură și să-l mențină pe orbită cu visele și ambițiile lui. Săgetătorul poate să adauge varietate și distracție în viața Fecioarei.

Fecioara este guvernată de Mercur; Săgetătorul, de Jupiter. Mercur este planeta comunicării și, din perspectiva Fecioarei, a analizei. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte și călătorii. Cei doi parteneri sunt înclinați spre comunicare, interacțiune și susținere reciprocă. Fecioara și Săgetătorul pot să se amuze împreună discutând în profunzime despre un film sau despre o carte, Fecioara concentrându-se asupra aspectelor particulare, iar Săgetătorul, asupra tabloului general.

Fecioara este semn de Pământ; Săgetătorul, semn de Foc. Săgetătorul vrea libertate în timp ce Fecioara este mai așezată. Câtă vreme se asigură reciproc de importanța și soliditatea legăturii lor, diferendele dintre ei se rezolvă ușor.

Fecioara și Săgetătorul sunt ambii semne mobile. Ei se pot împărți în multe direcții, dacă e nevoie. Este ușor pentru fiecare dintre ei să capete interes pentru ceea ce-l preocupă pe celălalt. Nu-I deranjează să lase partenerului libertatea de a se implica în lucruri exterioare cuplului. Cei doi parteneri interacționează plăcut, completându-se reciproc, și lucrează bine împreună.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Fecioară și Săgetător? Siguranța pe care și-o oferă unul altuia, odată ce-și descoperă stilul de viață asemănător. Ei pot avea o relație minunată dacă învață unul de la altul și privesc viața prointr-o lentilă comună. Atât timp cât comunică și apreciază ceea ce pot învăța, relația lor va fi una fericită și stabilă.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Fecioarei, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Balanța

Întâlnirea dintre Balanță și Săgetător poate însemna descoperirea Paradisului pentru ambele zodii. Această combinație este una cel puțin armonioasă. Cei care se află la distanță de două semne în zodiac au o conexiune profundă, o comunicare specială și multă înțelegere unul pentru celălalt. Săgetătorul – călătorul – este în permanenta căutare a înțelepciunii. Balanța este mereu în căutare de artă și frumos. Balanța este o companie stimulatoare pentru Săgetător și îi îmbogățește acestuia semnificativ experiența. Relația lor este mereu proaspătă, pentru că cei doi nu cad în păcatul monotoniei, iar înțelegerea lor reciprocă profundă îi face să se simtă în intimitate împreună, încă de la început. Împreună, pot atinge noi orizonturi în viață și în dragoste.

Balanța și Săgetătorul sunt excelenți prieteni și îndrăgostiți. Ei întruchipează împreună prospețimea și optimismul; sunt amândoi entuziaști în găsirea adevărului și a frumuseții în experiențele lor de viață. Rareori apar probleme între ei. Uneori, Săgetătorul poate răni sufletul sensibil al Balanței vorbind fără să gândească. În schimb, Balanța poate fi prea emoțională și poate manifesta prea multă nevoie de control pentru gustul Săgetătorului. De vreme ce Balanța este un diplomat înnăscut care detestă conflictul, cei doi vor trece peste neînțelegeri și se vor împăca rapid. Amândoi au darul de a uita și de a ierta ușor.

Balanța este guvernată de Venus, planeta iubirii; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului și a filosofiei. Feminitatea lui Venus împreună cu masculinitatea lui Jupiter fac ca aceste două semne să fie înalt compatibile și echilibrate. Săgetătorul este mereu prins într-o cursă a marii cunoașteri și, ori de câte ori Balanța apare cu o idee nouă, Săgetătorul este nerăbdător să dea curs demersului intelectual al partenerului său și să se familiarizeze cu noul concept.

Balanța este semn de Aer; Săgetătorul este semn de Foc. Acest parteneriat este plin de energie și dinamism. Pentru că aerul potențează și dezvoltă focul, această relație este firbinte și intensă. Săgetătorul crede că el ține cârma, dar Balanța controlează cu discreție cursul evenimentelor. Cei doi sunt plini de energie și pot susține o cursă lungă și de amploare. Relația este cât se poate de armonioasă dacă Săgetătorul simte că are doza necesară de libertate și independență.

Balanța este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Balanța inițiază ideile, planurile, direcțiile – dar i se întâmplă să se și răzgândească. Săgetătorul este flexibil și adaptabil, dispus la orice schimbare față de planurile inițiale.

Care este cel mai bun aspect al relației Balanță-Săgetător? Interesul lor comun pentru cultivarea cunoașterii și folosirea intelectului. Sunt o pereche potrivită și vor merge departe împreună.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Scorpionul

Dacă un Scorpion și un Săgetător vor să formeze un cuplu, ar trebui ca cineva să-I avertizeze s-o ia ușor, să aibă răbdare să se cunoască bine, sau riscă să aibă mari dezamăgiri. Această relație s-ar putea încheia înainte ca vreunul dintre ei să se prindă că a început. Răbdarea, însă, va fi răsplătită din plin.

Săgetătorul își dorește mereu schimbare, visează la noi provocări și noi experiențe, la puterea gândului pozitiv. Scorpionul își dorește apropiere rapidă și o legătură emoțională cât mai strânsă. La început, Săgetătorul se poate simți încolțit de atenția asiduă pe care o primește din partea Scorpionului și de așteptările deosebite pe care acesta le are de la o posibilă relație. Dacă Scorpionul poate să-și controleze emoțiile, cei doi au niște perspective frumoase de distracție și satisfacție.

Atât Scorpionul cât și Săgetătorul văd fiecare zi ca pe o aventură – sau, în cazul Scorpionului, ca pe un mister provocator – și ca pe un teren nesfârșit de exploare și învățătură. Escapadele împărtășite îi apropie. În timp ce Săgetătorul ar putea fi sâcâit de inflexibilitatea și încăpățânarea Scorpionului, la rândul său, Scorpionul ar putea să-l considere pe Săgetător puțin înfierbântat la cap. Dar lor le place să învețe împreună, iar călătoriile fac foarte bine relației.

Pluto și Marte guvernează Scorpionul; Săgetătorul este guvernat de Jupiter. Marte, Zeul Războiului, deschide uși pentru Scorpionul hotărât și curajos. Marte combinat cu Pluto reprezintă renașterea și reînnoirea. Jupiter este orientat spre filosofie, studii înalte, expansiune, optimism, noroc și călătorii. Aceste atribute planetare, combinate cu energia masculină, crează o relație sustenabilă de admirație reciprocă.

Scorpionul este semn de Apă; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul este partenerul spontan, care se îndreaptă în direcția dictată de suflet; Scorpionul acționează după motive mai ascunse, mai complicate, mai greu de citit.Chiar dacă ajung la neînțelegeri și la interpretarea greșită a motivațiilor, crisele pot fi evitate. Dacă cei doi sunt de acord că relația lor este impoimportantă, devotamentul și afecțiunea lor îi va trece peste orice hop.

Scorpionul este un semn fix; Săgetătorul este un semn mobil. Ambele semne sunt apte de multitasking, urmărind fiecare interesul celuilalt. Împreună vor gestiona cu succes obligațiile familiale și sociale, dar cel care va avea sarcina să urmărească atent agenda și să bifeze obiectivele atinse este Scorpionul. Săgetătorul simte nevoia să sară de la una la alta, așa că perseverența Scorpionului prinde bine.

Din fericire pentru Scorpion, Săgetătorul observă și apreciază tot ce-I datorează Scorpionului și nu uită niciodată să-și exprime mulțumirile și parecierea. Și o face tocmai la momentul oportun – atunci când Scorpionul are nevoie de încurajare și apreciere. Scorpionul poate fi încăpățânat și solicitant, pe când Săgetătorul are nevoie de puțin spațiu și de puțină libertate. Scorpionul îl conduce pe Săgetător la îndeplinirea obiectivelor personale, chiar dacă acesta, între timp, și-a pierdut interesul pentru ele.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Scorpion și un Săgetător? Siguranța și flexibilitatea pe care și-o acordă unul altuia. Odată ce se deschid unul față de celălalt și își înțeleg abordarea diferită în dragoste și în viață, cei doi au potențialul de a dezvolta o relație pasională, o conexiune profundă și un respect sincer.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Scorpionului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Săgetătorul

Când doi Săgetători sunt într-o relație romantică, dragostea lor pentru adevăr face ca ei să aibă o relație aproape perfectă. Acest cuplu vede lumea din jor cu un ochi educat, iar cei doi parteneri împărtășesc setea de cunoaștere. Se angajează în conversații plăcute și își provoacă permanent inteligența. Se pot încinge în discuții atunci când unul dintre ei duce logica prea departe.

Sociabili și independenți, cei doi Săgetători sunt compatibili atunci când trebuie să-și echilibreze interesele individuale. Nu sunt geloși din fire și, atunci când nu sunt ocupați unul cu celălalt, fiecare își vede de prpriile sale proiecte. Atunci când sunt împreună, fiecare face totul ca să-și mulțumească partenerul și să-și satisfacă interesele comune. Nu stă în firea Săgetătorului să țină supărarea.

Săgetătorul este guvernat de planeta Jupiter. Expansiunea este cuvântul-cheie. Cum ambii parteneri iubesc cunoașterea, relația lor va fi condimentată cu multe idei noi. Farmecul și carisma lor face să fie un cuplu foarte plăcut, nu doar unul pentru celălalt, dar și pentru cei din jur. Acest lucru îi ajută mult în relațiile sociale și în carieră.

Săgetătorul este semn de Foc. Și dacă se întâlnesc doi Săgetători vor face flăcări mari. Împreună le place să trăiască experiențe diverse și să călătorească mult, nu doar să citească sau să privească la televizor despre viață și lume. Volubili și prietenoși, Săgetătorilor li se întâmplă des să vorbească înainte de a gândi, ceea ce le poate crea probleme cu ceilalți dar și între ei. Le place să se angajeze în proiecte noi, dar niciunul nu are perseverența necesară pentru a le duce la bun sfârșit. Amândoi sunt prea nerăbdători să treacă la altceva.

Săgetătorul este un semn mobil. Cu obiceiul lui de a flirta și senzualitatea care îl caracterizează, de cele mai multe ori, este ușor de relaționat cu el. Rareori apar certuri înter doi Săgetători. Amândoi sunt capabili de adaptare. Chiar dacă manifestă, la un moment dat, o doză de încăpățânare care le zdruncină armonia, niciunul dintre ei nu stăruie asupra subiectului și trec ușor peste orice umbră de conflict.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre doi Săgetători? Cumpatibilitatea lor și interesul împărtășit pentru cunoaștere. Acest cuplu este cel care stăpânește echilibrul perfect dintre pasiune și libertate. Împreună, vor explora lumea largă, dar și lumea profundă a ideilor.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Capricornul

Când Săgetătorul face cuplu cu Capricornul, startul poate să fie greoi și cei doi pot avea senzația că nu au prea multe în comun. În anumite privințe, Săgetătorul și Capricornul pot să se afle la capetele opuse: Săgetătorul este sociabil, capricios, caută cunoașterea de dragul cunoașterii, se aruncă în tot ce e nou cu capul înainte și este nerăbdător; Capricornul este atent la detalii, pasiv, chiar timid, și planifică totul dinainte. Diferențele dintre ei pot să dea tocmai justificarea unei relații, pentru că se completează și au multe de învățat unul de la celălalt.

La începutul relației, este greu să se regleze pe aceeași frecvență. Săgetătorul se situează dincolo de reguli iar Capricornul poate părea pompos și elitist. Dar, odată ce încetează să-și vâneze greșelile și își concentrează atenția fiecare asupra atuurilor celuilalt, vor vedea în față o persepectivă plină de atracții. Săgetătorul îi poate arăta Capricornului aventura și provocarea intelectuală și îi poate oferi o imagine a libertății care lipsește deseori din viața Capricornului.

Capricornul îl poate antrena pe Săgetător în observarea detaliilor, îi poate revela importanța fiecărui lucru mic și îl poate ajuta să-și folosească eficient tumultul de energie. Capricornul îi poate părea Săgetătorului prea responsabil, prea sobru și încordat și îl poate ajuta să se detensioneze și s-o ia mai ușor. Capricornul îl poate acuza pe Săgetător de imprudență și impulsivitate și îl poate îndruma puțin în tematica bunelor maniere.

Săgetătorul este guvernat de Jupiter; Capricornul este guvernat de Saturn. Jupiter este orientat spre învățătura înaltă, spre filosofie, expansiunea cunoașterii, dar și spre exces. Saturn îndeamnă la muncă trudnică, asiduitate, responsabilitate și ambiții. Împreună, acoperă aproape un spectru complet necesar reușitei în viață. Fiecare dinter cei doi parteneri trebuie să adopte o perspectivă cuprinzătoare asupra celuilalt și să aprecieze abordarea care-I lipsește și pe care partenerul i-o oferă. Săgetătorul îl poate învăța pe Capricorn spontaneitatea; Capricornul vine cu lecția stabilității și a abordării raționale.

Săgetătorul este semn de Foc; Capricornul este semn de Pământ. Săgetătorul inițiază proiecte după evaluări de natură filosofică, în timp ce Capricornul face evaluări practice, factuale. Capricornul evaluează consecințele activităților sale, în vreme ce pe Săgetător îl interesează noutatea și experiența de moment. Deși acești doi parteneri se pot ciocni în abordările lor diferite, dacă âși pun la un loc abordările și se îndreaptă spre un scop comun, vor acoperi toate tipurile de situații așteptate și neașteptate și își vor asigura victoria.

Săgetătorul este un semn mobil; Capricornul este un semn cardinal. Săgetătorul nu este dornic să fie lider; când are o idee bună sau îi place ideea partenerului, se bucură să-și facă partea și să-și îndeplinească rolul. Capricornului, pe de altă parte, îi place să vină cu inițiativa și să atribuie roluri celorlalți. Săgetătorul și Capricornul pot lucra foarte bine împreună în același scop, scutiți fiind de conflicte în privința rolurilor și conducerii.

Care este cel mai bun aspect în relația dintre un Săgetător și un Capricorn? Eficiența cu care se pricep să rezolve aspectele mici, incidentale pe care le întâlnesc. După ce își depășesc rezistența opusă inițial unul altuia, această pereche își va vedea clar șansele maxime la premiul cel mare. Tocmai personalitățile lor atât de diferite fac ca relația lor să fie una de compatibilitate și eficiență.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Capricornului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Vărsătorul

Când Săgetătorul și Vărsătorul formează un cuplu, idealurile Vărsătorului împreună cu vastele cunoștințe ale Săgetătorului dau o combinație unică, foarte creativă. Parteneriatul lor este neinhibat, este într-o măsură unul competitiv, dar niciun moment nu va fi plictisitor! Dincolo de romantism și atracție sexuală, va fi întotdeauna o mare prietenie; aflându-se la două zodii distanță, cele două semne au o comunicare absolut specială, profundă și sensibilă. Amândoi sunt idealiști, iubesc viața și vor împărtăși momente și experiențe unice.

Cuplurile de Săgetători cu Vărsători se bazează mult pe admirația reciprocă. Săgetătorul este atras de individualitatea Vărsătorului, de gândirea lui vizionară și de capacitatea sa creatoare. Vărsătorul admiră excelența și inițiativa Săgetătorului care vine mereu cu idei noi și strălucite, dar are mai puțină abilitate în susținerea unui proiect – și tocmai acesta este punctul forte al Vărsătorului.

Ambele semne țin la independență; pentru că își înțeleg unul altuia această nevoie, nu vor avea conflicte pe această temă. Ocazional, Săgetătorul poate să-I pară prea egoist partenerului Capricorn, în timp ce Capricornul poate să-i pară Săgetătorului cam distrat, cam absent din peisaj. Câtă vreme nu uită să comunice constant, toate hopurile vor fi depășite cu succes.

Săgetătorul este guvernat d eJupiter; Vărsătorul este guvernat de Saturn și Uranus. Acst triunghi de planete configurează relația dintre Săgetător și Vărsător în special în privința abilității de a ajunge la viziuni comune. Uranus este planeta ideilor noi și a creativității; de aici își ia Vărsătorul ideile grandioase. Jupiter vine cu influența către învățătura înaltă, expansiune și abundență. Îmn cele din urmă, Saturn ține proiectul pe orbită către îndeplinire, chiar și după ce inspirația dată de Uranus s-a epuizat iar energiile date de Jupiter se îndreaptă spre ceva nou.

Săgetătorul este un semn de Foc; Vărsătorul este semn de Aer. Aerul alimentează focul și îi menține direcția; tot așa Vărsătorul îl inspiră pe Săgetător să facă mari salturi înainte. Săgetătorul este, poate, singurul semn apt să țină pasul cu Vărsătorul în experimentele lui bazate de idei inedite. Când sunt împreună, cei doi sunt creativi și inventivi. Vărsătorul și Săgetătorul își folosesc intelectul și un simț al aventurii pentru a trăi experiențe noi. Ambele semne au arii largi de interes, iar nevoia Săgetătorului de a intra în acțiune este satisfăcută prin punerea în practică a ideilor Vărsătorului.

Săgetătorul este un smen mobil; Vărsătorul este un semn fix. Săgetătorul se aruncă entuziasmat într-o îndeletnicire nouă, apoi e fericit să se întrerupă ca să se arunce în alta. Vărsătorul este adaptabil dar cu măsură. Îl poți atrage într-un proiect început dacă acesta îl convinge; într-un asemnea caz, e plăcerea lui să pună punctul final. Vărsătorul este cel care te ajută să-ți lămurești impedimentele și să le depășești pentru a putea încheia un proiect și preferă să facă asta decât să lase totul baltă și să treacă la altceva, așa cum este tentat Săgetătorul să facă. Fiind loiali și devotați unul altuia, cei doi parteneri vor reuși mereu să se completeze și să nu intre în conflict.

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Săgetător și Vărsător? Este abilitatea lor de a rezolta cele mai dificile probleme atunci când își pun toată energia la un loc. Un semn mobil alături de unul fix acoperă toată aria necesră și pot parcurge până la capăt drumul de la o idee genială la o realizare de excepție.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Vărsătorului, descriere generală

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Peștii

Săgetătorul și Peștii într-o relație romantică sunt pe cale de a-și împlini visurile. Săgetătorul este mai degrabă un gânditor și un filosof, trecând ușor de la o idee la alta. Nativul în Pești este mai activ în sine, implicat mai mult în schimbările de peisaj din mintea lui. În unele privințe, cei doi sunt opuși, iar celorlalți le pot părea ca un cuplu improbabil să se formeze. Dar, pe măsură ce dragostea lor crește, sunt din ce în ce mai dispuși să-și satisfacă unul altuia nevoile spirituale și să mențină relația sănătoasă.

Săgetătorul este extrovertit și versatil, iar în relația cu Peștii, adesea vine în apărarea partenerului său mai blând. Peștii, în schimb, oferă Săgetătorului Înțelegerea subtilă și un refugiu atunci când obosește de atâta agitație. Peștii, ca semn de apă, se adaptează ușor la cerințele mediului; ei tind să-și concentreze multă energie în comunicarea și empatizarea cu partenerul. Cel mai adesea, sunt mai răbdători cu aparenta indiferență a Săgetătorului decât orice alt semn. Căutarea activă a cunoașterii care îl caracterizează pe Săgetător combinată cu blândea compasiune a Peștilor față de ceilalți dă fiecăruia dintre parteneri o creștere a conștiinței de sine care nu degenerează în egocentrism.

Săgetătorul și Peștii sunt deopotrivă guvernați de Jupiter; în plus, Neptul influențează și el Peștii. Jupiter aduce explorarea și expansiunea. Peștii sunt preocupați de aspectele abstracte ale acestor acțiuni; adesea se descoperă încercând să salveze lumea (probabil, în forma reciclării deșeurilor și participării la acțiunile legate de sănătatea mediului). Săgetătorul, pe de altă parte, preferă să-și lărgească orizontul prin studiu academic.

Neptun este orientat spre tabloul cuprinzător al realității, spre iluzii și spre marile idei. Este, de asemnea, responsabil de fantezii precum și de deziluzii. Săgetătorul poate să-i ajute pe Pești să-și sădească proiectele în sol fertil. Jupiter, prin intermediul Peștilor, îl poate tempera pe Săgetător atunci când are momente de izbucnire entuziastă.

Săgetătorul este semn de Foc; Peștii sunt semn de Apă. Aceste două elemente pot forma un cuplu minunat dacă își acordă puțin răgaz și își folosesc capacitatea înnăscută de a înțelege situațiile și oamenii. Peștii îl pot ajuta pe Săgetător să-și păstreze direcția și să un ritm controlabil, în timp ce Săgetătorul îl poate stimula pe nativul în Pești să iasă și să exploreze lumea.

Acești doi parteneri vor adora să călătorească împreună. Peștii ar putea, câteodată, prin intensitatea sa emoțională, să-l stânjenească pe Săgetător, așa cum prea multă apă poate stinge focul. Dar prea mult foc poate face apa să dea în fiert și să devină volatilă. Peștii și Săgetătorul trebuie să-și folosească foarte bine capacitățile perceptive, să anticipeze momentul critic și să-l evite, mutându-și fiecare atenția de la sine către cuplu.

Săgetătorul și Peștii sunt semne mobile. Niciunul dinte parteneri nu simte nevoia să dețină poziția dominantă în cuplu. Cultivă egalitatea și le place să-și vadă ideile puse în aplicare. Peștilor le place foarte mult să-l sprijine pe Săgetător. Destinația finală nu este o preocupare vitală pentru niciunul dintre cele două zodii; importantă este călătoria!

Care este cel mai bun aspect al relației dintre Pești și Săgetător? Este faptul că ei pot beneficia fiecare de înțelepciunea celuilalt și, în același timp, că vor face orice parcurs împreună cu interes și cu plăcere. Peștii vin cu lecția despre empatie și grija față de celălalt; Săgetătorul învață Peștii cum să transforme fantezia în realitate. Abilitățile fiecăruia de a-i furniza celuilalt ceea ce-I lipsește face din relația lor una cu adevărat echitabilă.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Peștilor, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Compatibilitati Zodii