Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Balanța

Întâlnirea dintre Balanță și Săgetător poate însemna descoperirea Paradisului pentru ambele zodii. Această combinație este una cel puțin armonioasă. Cei care se află la distanță de două semne în zodiac au o conexiune profundă, o comunicare specială și multă înțelegere unul pentru celălalt. Săgetătorul – călătorul – este în permanenta căutare a înțelepciunii. Balanța este mereu în căutare de artă și frumos. Balanța este o companie stimulatoare pentru Săgetător și îi îmbogățește acestuia semnificativ experiența. Relația lor este mereu proaspătă, pentru că cei doi nu cad în păcatul monotoniei, iar înțelegerea lor reciprocă profundă îi face să se simtă în intimitate împreună, încă de la început. Împreună, pot atinge noi orizonturi în viață și în dragoste.

Balanța și Săgetătorul sunt excelenți prieteni și îndrăgostiți. Ei întruchipează împreună prospețimea și optimismul; sunt amândoi entuziaști în găsirea adevărului și a frumuseții în experiențele lor de viață. Rareori apar probleme între ei. Uneori, Săgetătorul poate răni sufletul sensibil al Balanței vorbind fără să gândească. În schimb, Balanța poate fi prea emoțională și poate manifesta prea multă nevoie de control pentru gustul Săgetătorului. De vreme ce Balanța este un diplomat înnăscut care detestă conflictul, cei doi vor trece peste neînțelegeri și se vor împăca rapid. Amândoi au darul de a uita și de a ierta ușor.

Balanța este guvernată de Venus, planeta iubirii; Săgetătorul este guvernat de Jupiter, planeta norocului și a filosofiei. Feminitatea lui Venus împreună cu masculinitatea lui Jupiter fac ca aceste două semne să fie înalt compatibile și echilibrate. Săgetătorul este mereu prins într-o cursă a marii cunoașteri și, ori de câte ori Balanța apare cu o idee nouă, Săgetătorul este nerăbdător să dea curs demersului intelectual al partenerului său și să se familiarizeze cu noul concept.

Balanța este semn de Aer; Săgetătorul este semn de Foc. Acest parteneriat este plin de energie și dinamism. Pentru că aerul potențează și dezvoltă focul, această relație este firbinte și intensă. Săgetătorul crede că el ține cârma, dar Balanța controlează cu discreție cursul evenimentelor. Cei doi sunt plini de energie și pot susține o cursă lungă și de amploare. Relația este cât se poate de armonioasă dacă Săgetătorul simte că are doza necesară de libertate și independență.

Balanța este un semn cardinal; Săgetătorul este un semn mobil. Balanța inițiază ideile, planurile, direcțiile – dar i se întâmplă să se și răzgândească. Săgetătorul este flexibil și adaptabil, dispus la orice schimbare față de planurile inițiale.

Care este cel mai bun aspect al relației Balanță-Săgetător? Interesul lor comun pentru cultivarea cunoașterii și folosirea intelectului. Sunt o pereche potrivită și vor merge departe împreună.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Balanței, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii