Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu celelalte zodii

Compatibilitatea în dragoste a Săgetătorului cu Taurul

Între un Taur și un Săgetător conexiunea este incredibil de pasională și erotică, dar le trebuie timp să înțeleagă energiiile particulare pe care le generează realția lor. Ambii au multe de câștigat din relația lor. În timp ce Săgetătorul savurează orice experiență nouă, Taurul poate fi mulțumit cu rutina constantă care dă siguranță și stabilitate. La începutul relației, Taurul pretinde angajamentul și stabilitatea care nu-l caracterizează în aceeași măsură pe Săgetător. Dacă Taurul are destulă răbdare, Săgetătorul ajunge să aprecieze și el confortul de acasă.

Cei doi au abordări diferite. Taurul tinde să fie stabil și practic, ceea ce nu se potrivește cu natura neliniștită a Săgetătorului. Acesta va încerca să-l scoată pe Taur dintr-ale lui și să-l atragă în viața lui aventuroasă. Taurul îi poate oferi Săgetătorului o bază stabilă în viață, ceea ce Săgetătorul tinde să refuze.

Taurul este guvernat de Venus, planeta iubirii; Săgetătorul este guvernat de jupiter, planeta norocului. Venus îl influențează pe Taur în urmărirea luxului material, a frumuseții și senzualității. Influența lui Jupitor îl face pe Săgetător profesorul zodiacului, preocupat de filosofie, abil în studiu, expansiv și optimist, norocos și pasionat de călătorii. Această combinație de energie feminină și masculină, amatoare de frumos face ca cei doi parteneri să se admire atât de mult unul pe celălalt.

Taurul este semn de Pământ; Săgetătorul este semn de Foc. Săgetătorul are nevoie de spațiu și de libertate. Taurul, însă, are nevoie de stabilitate și contact permanent cu realitatea. Săgetătorul se încrede în sentimente, în intuiție și acționează din impuls. Taurul este cerebral și orientat spre eficiență practică. Aceste moduri opuse de abordare pot să se completeze sau pot să intre în conflict. Întotdeauna vor exista factori secundari care vor decide. Câtă vreme Taurul este constant asigurat de temeinicia relației iar Săgetătorul primește din când în când un element surpriză din partea Taurului, relația nu va obosi.

Taurul este semn fix; Săgetătorul este semn mobil. Taurul este încăpățânat; odată ce a luat o hotărâre, durează mult să-l convingi să și-o schimbe. Săgetătorul iubește diversitatea. Dacă vrea să experimenteze ceva nou, asta poate să includă un nou partener. Taurul nu tolerează infidelitatea; dacă Săgetătorul înșală, relația nu supraviețuiește. Sub această limitare, Taurul trebuie să-i acorde libertate Săgetătorului. Taurul poate să-i demonstreze săgetătorului confortul psihic dat de o relație sigură. Săgetătorul poate să-l scoată pe Taur din monotonie și dintr-un ritm extenuant al vieții.

Care este cel mai bun aspect al acestei realții? Perspectiva nouă pe care fiecare partener i-o poate oferi celuilalt, odată ce între ei s-a instalat încrederea. Odată ce își înțeleg și își acceptă diferențele, relația lor poate deveni una stabilă și fericită.

Citește și
Zodia Săgetătorului, descriere generală
Zodia Taurului, descriere generală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii