Cea mai simplă și originală metodă de a împături sarmalele. Secretul unui bucătar profesionist

Crăciunul bate la ușă, iar pregătirile pentru masa festivă sunt în toi. Toate gospodinele petrec aceste zile mai mult timp în bucătărie pentru a pregăti bucatele tradiționale românești. Masa de sărbătoare parcă nu există dacă nu avem pe sarmale, friptură, cârnați, cozonaci și alte mâncări specifice acestor zile.

Așadar, dacă ai plănuit să te apuci de gătit sarmale, însă nu prea știi exact cum se împăturesc, îți sărim în ajutor cu câteva sfaturi de nădejde. Chiar dacă ai totuși propriul stil de a prepara sarmalele, tot nu îți va strica deloc dacă vei cunoaște aceste informații.

Cum să împăturești în mod corect sarmalele de Crăciun

Un domn bucătar a pregătit o rețetă de sarmale și s-a filmat în același timp. El a explicat foarte clar fiecare pas pe care l-a urmat și ne-a demonstrat că nu este chiar atât de greu să prepari sarmalele tradiționale de Crăciun, ba chiar poate fi o activitate foarte relaxantă.

Dacă vrei să afli secretele lui, urmărește materialul video de mai jos și vei afla cum se împăturesc în mod corect sarmalele!

Foto: Captură Youtube

Citește și:

În ziua de Ajun gospodinele din Moldova prepară turte cu julfă

Cum să faci acasă cel mai delicios Panettone pentru masa de Crăciun

Cadouri handmade pentru Crăciun: Marmeladă acrişoară de portocale

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar