Mai sunt doar două zile până la Crăciun, iar gospodinele gătesc de zor în bucătărie pentru a face cele mai bune mâncăruri pentru masa festivă. Într-adevăr este nevoie de ceva muncă pentru ca toate aceste zile de sărbătoare să fie perfecte, însă nimic nu este prea complicat atunci când lucrezi cu drag.
Dacă ți-ai propus ca de pe masa ta de Crăciun să nu lipsească nimic din bucatele tradiționale, ei bine, astăzi te ajutăm cu câteva tehnici utile pentru prepararea cârnaților. Chiar dacă la început pare a fi o treaba mai complicată, nu este deloc așa, dacă vei respecta câțiva pași simpli.
Un bucătar profesionist a realizat un tutorial în care a preparat cârnați după o rețetă clasică. El a explicat în detaliu care este tehnica ce trebuie folosită în acest procedeu. Preparatul cărnii pentru umplutura cârnaților este sarcina cea mai simplă, mai dificilă este de fapt umplerea mațelor. Cu toate acestea, există o metodă foarte simplă care va ușura foarte mult și acest procedeu.
Secretul constă în modalitatea de așezare a mațelor pentru cârnați pe aparatul pe care îl folosești. Urmărește materialul video de mai jos și vei afla toate informațiile de care ai nevoie.
Vezi și: Cum se face babicul – rețetă de babic pe care să o prepari acasă
Foto: Captură Youtube
Citește și:
În ziua de Ajun gospodinele din Moldova prepară turte cu julfă
Cum să faci acasă cel mai delicios Panettone pentru masa de Crăciun
Vezi și alte rețete tradiționale de carnati de Craciun