4 porții, 382 calorii per porție, 13 g grăsimi, 47 g carbohidrați
1 lingură ulei de măsline
1 ceapă mică tocată
1 cățel de usturoi zdrobiți
150 g roșii cireașă mici
400 g conservă de fasole albă, scursă de lichid
400 g conservă de iahnie de fasole
O mână pătrunjel
4 felii de pâine crocantă prăjită unsă cu unt
1 Încinge uleiul într-un vas larg și sotează ceapa și usturoiul 5 min.
2 Taie roșiile în patru, adaugă-le în vas și prăjește 5 min; adaugă fasolea albă și iahnia și ține pe foc 3-4 min.
3 Potrivește gustul de sare și piper, apoi adaugă pătrunjelul. Toarnă fasolea pe feliile de pâine rumenite și unse cu unt și servește.
Incearca si aceste rețete delicioase de zacusca de fasole