Specialiștii au votat: iată care sunt cele mai eficiente exerciții pentru o talie mai subțire

exercitii abdomene 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Un lucru e cert: zona din jurul abdomenului este cel mai dificil de lucrat iar rezultatele se obțin după o muncă susținută la care se adaugă o dietă strictă. Antrenorii de fitness și bodybuilding au ajuns la o concluzie finală: o serie anume de exerciții te ajută să obții rezultatele dorite, doar dacă îți stabilești un program pe baza unui orar strict, ținând, totodată, cont de nevoile corpului tău.

Nu te înfometa inutil pentru că nota de plată pentru privarea organismului de proteine, carbohidrați, minerale și vitamine vine mai târziu, dar vine sigur! Și nu-ți va fi ușor…

Nu te extenua pentru că trupul tău îți este templu, nu dușman.

Nu renunța dacă vezi că acul cântarului nu-ți arată modificări dramatice. Răbdarea e cea mai bună virtute.

Nu renunța brusc și definitiv la zahăr. Celulele organismului nostru, chiar și cele de la nivelul cortexului funcționează pe bază de zahăr.

Sucurile acidulate și produsele de patiserie sunt un răsfăț inutil. Mai bine mănâncă o prăjitură făcută în casă decât o merdenea făcută pe stradă.

Nu te lăsa păcălită de ofertele centrelor de slăbit. Apa care se acumulează în țesuturi se poate drena cu ajutorul unor aparate specifice, dar la fel de bine și de ușor se adună imediat în locul respectiv.

Corsetul nu-ți modifică structura taliei decât dacă îl porți câțiva ani la rând și în perioada creșterii. Să nu uităm că acest accesoriu poate provoca sufocări și modificări ale organelor interne.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Dimi Butilcă, master trainer fitness, cel care a adus antrenamentele TRX în România, ne spune cum ne ajută TRX-ul să slăbim și să ne tonifiem

Cum se execută corect abdomenele. Antrenorul de fitness Antonio Nițu ne spune secretul abdomenului perfect

Antrenorul de fitness Antonio Nițu ne spune cum putem scăpa de colăceii de pe burtă și de celulita de pe coapse în cel mai scurt timp

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Fitness