Antrenorul de fitness Antonio Nițu ne spune cum putem scăpa de colăceii de pe burtă și de celulita de pe coapse în cel mai scurt timp


Antonio Nițu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți antrenori de fitness din București. Își desfășoară activitatea la Stay Fit Gym și se poate lăuda cu rezultate spectaculoase în rândul clienților.

În cadrul emisiunii Lifestyle Sănătos, Antonio ne dezvăluie mare parte dintre secretele fitnessului. Printre subiectele pe care le abordăm în această ediție se regăsesc următoarele:

  • care sunt cele mai eficiente exerciții pentru zona abdomenului, care să ne ajute să scăpăm de inesteticii colăcei, dar și la ce exerciții putem apela pentru a reduce celulita depusă comod pe coapse;
  • despre celebra “planșă” se spune că este cel mai eficient exercițiu de slăbit și de tonifiere a organismului. Cât adevăr se găsește în această teorie?
  • câtă încredere trebuie să avem în videourile de pe YouTube care ne promit definirea abdomenului în doar 8 minute pe zi sau reducerea stratului de celulită prin exerciții care nu durează mai mult de 5 minute?
  • și cum Antonio este și antrenor personal, abordăm și problema eficienței antrenamentului alături de un personal trainer, un antrenament care nu le este multora la îndemână din cauza costului ridicat al abonamentului.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos