Cum se execută corect abdomenele. Antrenorul de fitness Antonio Nițu ne spune secretul abdomenului perfect


Antrenorul de fitness Antonio Nițu ne-a dezvăluit, în cadrul emisiunii Lifestyle sănătos, secretul unui abdomen perfect. Nu este vorba despre vreun exercițiu-minune, ci despre un exercițiu corect executat. Așa încât am vrut să aflăm cum se execută corect abdomenele.

Antonio precizează că orice exercițiu pentru abdomen este bun și dă rezultate rapide dacă este executat cum trebuie. Pentru un abdomen perfect, nu este nevoie să ne ducem la sală. Abdomenele (crunch-urile) pot fi făcute și acasă.

Cum se execută corect abdomenele. Pot fi făcute și acasă

Ridicarea din poziția întinsă se face până în unghiul în care abdomenul e contractat la maximum. Sau altfel spus, până în unghiul în care începe să ne doară. Menținem trunchiul ridicat 2-3 secunde, expirăm, apoi coborâm pe spate. Și o luăm de la capăt.

Este important ca, atunci când ridicăm trunchiul, să nu ne ținem de ceafă, întrucât punem presiune pe coloana cervicală. Mâinile pot fi puse la tâmple sau duse în față.

În momentul ridicării trunchiului, spatele nu trebuie să stea încovoiat. Umerii și spatele trebuie să stea în permanență drepți.

Mai multe informații, în materialul video.

Vezi și videourile următoare

Cum trebuie să arate un meniu zilnic sănătos

De la ce vârsta este recomandat să dai copilul la gimnastică

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Lifestyle sănătos