Rețetă de post: Ciuperci umplute cu spanac

O rețetă rapidă și perfectă pentru perioada postului, fie de Crăciun sau de Paști. Iată cum prepari ciupercile umplute cu spanac:

ciuperci-spanac

foto ciuperci umplute cu spanac via Shutterstock

INGREDIENTE

15-20 ciuperci champignon (mici sau medii)

400 g spanac

1 praz

Ulei de măsline

7 căței de usturoi, mărunțiți

Sare și piper după gust

MOD DE PREPARARE

După ce ai curățat bine ciupercile, așază pălăriile cu lamelele în sus în tava pe care o vei băga la cuptor. Picură un pic de ulei de măsline peste ele. încălzește cuptorul la 150 de grade.

Fierbe spanacul 10-15 minute sau până se înmoaie, apoi lasă-l la scurs. După ce s-a scurs bine, mărunțește-l și amestecă în el usturoiul, prazul tocat și codițele ciupercilor tocate. Asezonează după gust. Amestecă bine până se formează o compoziție bine închegată apoi, cu o lingură, umple fiecare pălărie de ciupercă. Dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Servește-le calde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich