Ouă fierte în smântână
Este important să mănânci ouă, măcar dimineața. Ouăle sunt o importantă sursă de proteine și, mai mult de atât, nu te împiedică nimic să le faci în feluri de mâncare delicioase. Iată cum faci ouă fierte în smântână:
* 4 porții * timp de preparare 30 de minute
INGREDIENTE
4 oua
25 g unt
8 linguri smântâna
4 fire ceapa verde
o mini bagheta
un praf sare
MOD DE PREPARARE
- Se ung cu unt patru recipiente mici si apoi în fiecare se pune câte o lingura de smântâna.
- Se sparge câte un ou în fiecare recipient si apoi se mai repartizeaza celelalte 4 linguri de smântâna.
- Cu vârful cuțitului se face loc galbenusului si se pun cozile de ceapa verde taiate marunt.
- Se presara sare si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu coaja de la o minibagheta taiata fâșii, pe lung.
Vezi rețeta perfectă de oua umplute cu pateu!
O rețetă Libertatea pentru Femei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich