Ouă în chifle, un mic dejun sățios
Nu mai știi ce să le pregătești altor tăi la micul dejun? Iată o idee delicioasă, rapidă și ușor de pus în practică. Încercăm ouăle în chifle? Hai să vedem rețeta!
* 4 porții * timp de preparare 20 de minute
INGREDIENTE
4 chifle
4 ouă
100 ml lapte
25 g unt
condimente, după gust
MOD DE PREPARARE
1. Chiflele se trec rapid prin laptele pus într-un bol şi apoi li se decupează un capac. Se scobesc uşor chiflele de miezul de la interior.
2. Se aşază apoi chiflele într-o tavă unsă cu un pic de unt. Se pune câte un ou în fiecare chiflă, se presară condimentele în funcție de preferințe şi se repartizează pe fiecare chiflă restul de unt.
3. Se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute, până ce oul din interiorul chiflei este făcut. Se scot și se servesc calde, alături de legume proaspete.
O rețetă Libertatea pentru Femei.