Hot dog pe stil nou
Cei mai buni cârnăciori
6 porții gata în 20 minute, 479 calorii per porție, 15 g grăsimi, 65 g carbohidrați
Frige la grătar 12 cârnăciori proaspeți, înveliți în costiță, timp de 10 min, până când se pătrund. Taie 2 baghete în 3 segmente și umple fiecare segment cu câte 2 cârnăciori, salată iceberg, ruptă, și câteva roșii cireașă, tăiate sferturi. Unge cu maioneză și iaurt natur.
Ca în vestul sălbatic
2 bucăți gata în 15 minute, 428 calorii per porție, 26 g grăsimi, 29 g carbohidrați
Frige pe grătar 2 cârnați de porc nemțești, până când se pătrund. Prăjește două cornuri și taie-le pe jumătate. Umple-le cu câte un cârnat, varză murată tocată și câteva semințe de chimion. Adaugă sos de muștar.
Stil cowboy
6 porții gata în 20 minute, 345 calorii per porție, 16 g grăsimi, 34 ga carbohidrați
Frige pe grătar 6 cremvurști 5 minute, până când se pătrund. Prăjește în 1 lingură ulei de floarea-soarelui 2 cepe tăiate solzișori, până când se rumenesc crocant. Umple 6 cornuri prăjite și tăiate în două cu câte un cremvurst, ceapă prăjită și cașcaval răzuit. Pune din nou pe grătarul încins acoperit cu capacul pentru ca brânza să se topească. Servește cu adaos de sos picant sau ketchup.
Sursă foto: 123rf.com