Dovleac rumenit cu urdă și lămâie

dovleac rumenit cu urda si lamaie

4 porții gata în 45 minute, 409 calorii per porție, 31 g grăsimi, 18 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării dovleacului rumenit

800 g dovleac de plăcintă, curățat de coajă

4 linguri ulei de măsline

250 g urdă

Coaja rasă și zeama de la 1 lămâie

75 g nuci de pin rumenite sau semințe

110 g rucola

Pastă de măsline negre

Cum prepari dovleacul rumenit cu urdă și lămâie

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Așază dovleacul în tava de copt. Stropește cu 2 linguri ulei și dă la cuptor 25-30 minute, până când se pătrunde.

2 Combină urda, zeama de lămâie, aproape toate nucile de pin, rucola și potrivește gustul de sare și piper.

3 Diluează pasta de măsline cu uleiul rămas și puțină apă.

4 Servește cu amestec de urdă, rucola rămasă, presărat cu coaja de lămâie și nucile de pin rumenite și stropit cu vinegretă.

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich