Chifteluțe de legume
8 porții gata în 45 minute, 120 calorii per porție, 4 g grăsimi, 15 g carbohidrați
Ingrediente necesare preparării chifteluțelor
3 eșalote mici, tocate
2 căței de usturoi, zdrobit
2 linguri ulei de masline
1 linguriță din fiecare: coriandru, fenicul, mac
O mâna de salvie, patrunjel și ceapa verde
200 g quinoa
1 cub de concentrat vegetal
1 dovlecel, razuit
2 bucăți de sfeclă roșie, razuita
Cum prepari chifteluțele de legume
1 Soteaza eșalotele și usturoiul în 1 lingura ulei 5-6 min. Adaugă condimentele și ține pe foc 2-3 min.
2 Fierbe quinoa cu concentratul de legume.
3 Încinge cuptorul la semnul 4/180°C. Porționează ceapa în doua boluri și combina cu dovlecelul și separat cu sfecla roșie. Amestecă și modelează chifteluțe.
4 Așază-le pe tava unsă și dă la cuptor 20-30 min, pâna când se patrund.
Sursa foto: 123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Mai multe din Culinar