Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Sagetator

Combinatia dintre doi Sagetatori poate fi una foarte puternica insa, in acelasi timp, aceasta putere poate avea si valente distructive. De aceea, Sagatatorii trebuie sa administreze cu grija relatia in care sunt implicati, fiind atenti ca un lucru bun sa nu se transforme peste noapte intr-un lucru rau.

Pentru ca libertatea este lucrul cel mai important pentru Sagetator, se poate intampla ca cei doi parteneri, atunci cand evadeaza, sa se indrepte in directii diferite. Daca fiecare dintre ei, asa impulsivi cum sunt, va incerca sa directioneze cuplul intr-un sens sau in altul, si nu vor incerca sa urmeze un singur drum comun, totul se poate rupe foarte usor. Pe de alta parte, ei isi pot intelege reciproc aceasta nevoie de libertate si vor fi ingaduitori in cele mai multe cazuri fata de partenerul care a dat bir cu fugitii.

Pentru ca sunt mereu in cautare de idei si experiente noi, Sagetatorii care formeaza un cuplu vor sti sa se pastreze interesati unul pe celalalt. Impreuna vor calatori foarte mult, vor practica diverse sporturi pentru un surplus de adrenalina si vor cauta tot felul de experiente la limita, care nu vor face decat sa-i uneasca mai strans.

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii