Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Rac

Relatia formata dintre nativii acestor doua zodii nu ofera, neaparat, cea mai buna dintre combinatii. Ea poate functiona doar daca acesti doi membri ai cuplului reusesc sa aiba suficienta rabdare pentru a descoperi, unul in celalalt, aspectele benefice ale convietuirii impreuna.

Daca Racul reuseste sa-l invete pe Sagetator sa fie mai deschis in fata anumitor emotii iar Sagetatorul, la randul lui, va invata Racul sa mai renunte, din cand in cand, la principiile lui oarecum traditionale, cuplul se va putea suda, in timp. Daca, insa, Racul va ajunge sa-l considere pe Sagetator doar un ratacitor in cautare continuua a unor emotii tari iar Sagetatorul va considera ca Racul e prea plictisitor pentru el, prin securitatea emotionala pe care acesta o cere in permanenta, relatia lor se va raci cu siguranta.

Practic, diferenta intre cele doua zodii apare la acest nivel. Racul cauta siguranta unui camin si a unei familii, ambele construite pe principii traditionale, iar Sagetatorul, fire individualista, incearca de multe ori sa evadeze din aceasta stransoare. Atata timp cat cei doi vor refuza orice compromis facut in acesta sens, prin care fiecare sa lase putin de la el, nu vor avea un trai prea bun impreuna.

Cupluri celebre: Robyn Givens (Sagetator) si Mike Tyson (Rac); Katie Holmes (Sagetator) si Tom Cruise (Rac).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii