Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Scorpion

Chiar daca sunt vecini pe cercul zodiacal si ati putea crede ca Sagetatorul si Scorpionul au multe lucruri in comun, nu este chiar asa. Relatia care se poate forma intre cei doi va fi supusa unor pericole care o pot slabi in timp, aparute din felul diferit in care aceste doua zodii inteleg dragostea.

Mai exact, Sagetatorul si Scorpionul sunt diferiti pentru ca atitudinea lor fata de lume este diferita. Primul vede tot timpul viata in roz, fiind un optimist, in timp ce al doilea este mereu prevazator la cei din jur, pe care ii priveste atat ca potentiali prieteni, cat si ca pe potentiali dusmani. Daca Sagetatorul se arunca de multe ori cu capul inainte, Scorpionul poate tine armele pregatite chiar si in spatiul intim, atunci cand se afla doar in compania partenerului de viata.

Daca Scorpionul va invata sa aiba incredere in Sagetator, viitorul lor impreuna poate fi unul luminos. Pe de alta parte, daca micile flirturi ale Sagetatorului il vor da peste cap pe Scorpion, acesta va rupe relatia imediat. Putem spune ca, in acest sens, unitatea cuplului depinde mai mult de rabdarea Scorpionului, decat de natura Sagetatorului.

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii