Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Pesti

Cele doua zodii se vor intelege de minune, pentru ca ambele sunt visatoare si sensibile. Curiosi din fire, atat nativul din Sagetator, cat si cel din Pesti vor fi in cautare permanenta a unor experiente noi iar daca se poate ca acestea sa ascunda si un anumit misticism, cu atat mai bine.

Problemele pot aparea cand cei doi parteneri nu au acelasi ritm. Daca Sagetatorul este tentat sa faca pasi mari pe drumul pe care l-a ales, Pestii sunt obisnuiti sa nu se grabeasca si sa experimenteze mai mult o anumita etapa. In cazul in care Sagetatorul se va simti tras inapoi de lentoarea Pestilor iar Pestii se vor simti manati din spate de graba Sagetatorului, relatia lor poate avea o problema.

Atat Sagetatorul, cat si Pestii, sunt fiinte care iubesc discutiile lungi pe diverse subiecte insa, in timp ce primul se poate simti in largul lui vorbind unui public larg si variat, nativul din zodia Pesti are nevoie de un public restrans format, de regula, din prieteni. In felul acesta, Sagetatorul va incerca mereu sa aduca persoane noi in cercul lor comun de de cunostinte iar Pestii, mai conservatori din acest punct de vedere, vor incerca sa pastreze uniunea grupului, fiind ceva mai reticenti la persoanele noi care apar.

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii