Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Capricorn

Daca Sagetatorul este optimist, extrovertit, si ia mereu lucrurile asa cum sunt, Capricornul este conservator, introvertit si in cele mai multe cazuri poate fi considerat rece. Prin urmare, o relatie intre aceste doua zodii are nevoie de timp pentru a se dezvolta si poate fi considerata totala numai atunci cand Capricornul renunta la scutul ridicat in jurul sau iar Sagetatorul invata sa-si tempereze impulsivitatea.

In alta ordine de idei, Capricornul este constructiv si stie sa descopere de la inceput in Sagetator o serie de calitati care vor fi asezate cu grija la baza acestei relatii potentiale. Pentru ca ambii sunt deschisi spre comunicare, nu va exista plictiseala in cuplu iar lucrurile vor evolua permanent.

Bazandu-se pe experienta, Capricornul va intelege ce inseamna libertatea pentru Sagetator si va incerca sa fie mai ingaduitor cu acesta iar Sagetatorul, la randul lui, ii va propune Capricornului o serie de aventuri care il vor face pe acesta sa renunte in parte la trairile sale interioare.

Cupluri celebre: Woody Allen (Sagetator) si Diane Keaton (Capricorn); Frank Sinatra (Sagetator) si Ava Gardner (Capricorn).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii