Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Fecioara

Relatia aparuta intre un Sagetator si o Fecioara sta sub semnul comunicarii. Daca primul este mereu in cautare de lucruri noi iar atunci cand le descopera simte nevoia de a povesti despre ele, Fecioara va asculta cu interes istorisirile partenerului si va incerca sa-i analizeze comportamenul, plecand, in primul rand, pe acestea.

Pe de alta parte, Fecioara este tot timpul in expectativa. La primul semn descurajant pe care il primeste de la Sagetator, ea poate da bir cu fugitii. Daca partenerul Fecioarei nu stie sa-i ofere acesteia suficienta incredere incat ea sa poate evolua dintr-o sceptica absoluta intr-o persoana mai intelegatoare, lucrurile pot lua o intorsatura mai putin placuta la fiecare eroare a Sagetatorului.

Daca Fecioara prefera ordinea, de la casa in care traieste si pana la planurile de vacanta, Sagetatorul actioneaza de multe ori din instinct. In felul acesta, consecventa Fecioarei il poate aduce la disperare pe Sagetator iar dezordinea Sagetatorului o poate speria pe Fecioara aproape de fiecare data. Numai daca vor reusi sa treaca impreuna peste aceste mici probleme, acceptandu-se asa cum sunt, viata lor impreuna va fi una fericita.

Cupluri celebre:
Jay Z (Sagetator) si Beyonce (Fecioara); Carlo Ponti (Sagetator) si Sophia Loren (Fecioara) Annie Lennox (Sagetator) si Dave Stewart (Fecioara).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii