Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Varsator

Sagetatorul si Varsatorul pot fi, inainte de toate, buni prieteni. Nativii celor doua zodii prefera sa petreaca timpul in spatii deschise, sa cunoasca oameni noi si, pornind de la aceste aspecte, putem presupune ca rutina si plictiseala nu va aparea in acest cuplu.

Exista si diferente, intr-adevar, insa acestea nu sunt decisive. Chiar daca Sagetatorul este mai visator iar Varsatorul este mai pragmatic si poate parea cateodata distant, scopurile comune pe care si le propun impreuna ii va motiva suficient pentru a mentine o relatie stransa.

In cuplul format dintr-un Sagetator si un Varsator va exista mereu suficient spatiu insa acest lucru poate reprezenta, la fel de bine, si un pericol. Pentru ca ambii au nevoie de libertate, fiind naturi extrovertite, spatiul dintre ei se poate mari prea mult pentru a mai exista cale de intoarcere. Odata ce au evadat, atat Sagetatorul, cat si Varsatorul, gasesc cu greu drum inapoi.

Cupluri celebre: Brad Pitt (Sagetator) si Jennifer Anniston (Varsator); Justin Timberlake (Varsator) si Britney Spears (Sagetator).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii