Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Gemeni

Nativii din zodia Sagetatorului si cei din zodia Gemenilor sunt perfect compatibili iar cuplul astfel format are toate sansele sa traiasca o vesnicie. Ambele zodii se adapteaza usor intr-o relatie, fiecare incercand sa imprumute putin din comportamentul partenerului, si, prin acest mimetism bine pus la punct, vor ajunge sa contrazica principiul conform caruia contrariile se atrag' si vor oferi un nou argument pentru cine se aseamana, se aduna'.

Relatia care se poate forma intre nativii acestor doua zodii nu va fi nici pe departe sufocanta, pentru ca ambele firi sunt independente si pot avea incredere deplina una in cealalta. Chiar si atunci cand viata ii va separa printr-o anumita distanta fizica, spatiul pe care si-l ofera reciproc nu va face decat sa le intareasca uniunea.

O mica problema a acestui cuplu o poate constitui directia spre care acesta se indreapta. Daca Sagetatorul este orientat in permanenta spre viitor, Gemenii sunt putin haotici pe parcurs, fiind tentati sa sara de la una la alta, spre un scop mult mai vag definit. De aceea, un Sagetator care poate ajuta un nativ din Gemeni sa se concentreze pe o cale dreapta, va forma alaturi de acesta o pereche plina de succes.

Cupluri celebre: Brad Pitt (Sagetator) si Angelina Jolie (Gemeni): Marilyn Monroe (Gemeni) si Joe DiMaggio (Sagetator);

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii