Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Taur

Relatia dintre aceste doua zodii, chiar daca poate ajunge una foarte interesanta, pasionala si deosebit de fericita in plan sexual, are nevoie de timp pentru a se dezvolta. Daca Sagetorul si Taurul nu au suficienta rabdare pentru a se cunoaste unul pe celalalt si vor incerca mai degraba sa-si fure unul altuia energia, cuplul acesta se va rupe cu siguranta la un moment dat.

Aceste zodii au temperamente diferite si chiar daca o anumita compatibilitate sexuala le poate aduce impreuna, atunci cand se vor ciocni, o vor face puternic. Daca Taurul prefera mai mult mediul familiar al propriei case, Sagetatorul este mereu in cautarea unei aventuri iar distractiile domestice il vor plictisi. Atunci cand Taurul este suficient de extrovertit pentru a-l insoti pe Sagetator in societate, unde acestuia ii place sa se afiseze,  iar acesta din urma invata sa guste si valorile traditionale de care Taurul este legat puternic, relatia lor are sanse sa functioneze.

Sagetatorul este in permanenta agitat iar acest aspect poate aduce in cuplu o atmosfera tensionata, mai ales pentru Taur. Taurul poate vedea un pericol in fiecare actiune intreprinsa de Sagetator si daca natura sa ferma se va pune impotriva acestei evolutii, relatia se rupe sau, in cel mai bun caz, va stagna. Pe de alta parte, daca Taurul renunta macar partial la strictete, el poate fi impulsionat de Sagetator si poate ajunge sa-si valorifice calitatile pragmatice sub coordonarea acestuia.

Cupluri celebre: Kirsten Dunst (Taur) si Jake Gyllenhaal (Sagetator).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii