Compatibilitățile Săgetătorului cu celelalte zodii

Sagetator – Leu

Doua zodii dinamice, Sagetatorul si Leul nu pot avea o relatie linistita, oricat ar incerca. Nativii ambelor zodii privesc viata ca pe o aventura si, prin urmare, distractiile domestice nu ii vor multumi pe niciunul dintre ei. Daca va exista incredere intre ei, mai ales din partea Leului, care e mult mai pretentios din acest punct de vedere, relatia lor va evolua in sens pozitiv.

Firi pline de pasiune, acestia vor aduce si in viata lor intima trairi deosebit de puternice. Chiar daca pot aparea si mici conflicte datorate naturii nestatornice a Sagetatorului sau arogantei binecunoscute a Leului, aceste doua zodii vor sti sa gaseasca intotdeauna respect reciproc si intelegere deplina in cuplu.

Daca vor alege sa fie impreuna si in munca, proiectele intiate de ei vor avea cu siguranta succes, pentru ca fiecare dintre ei stie prea bine cum sa-l motiveze pe celalalt. Impreuna, pot darama aproape orice bariera iar lucrul acesta le va servi ca argument pentru o relatie lunga si fericita, indiferent de piedicile care se vor ivi de-a lungul timpului.

Cupluri celebre: Don Johnson (Sagetator) si Melanie Griffith (Leu); Ben Stiller (Sagetator) si Christine Taylor (Leu).

Citește și:
Zodia Săgetătorului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Săgetătorului

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Compatibilitati Zodii