Compatibilitățile Capricornului cu celelalte zodii

Compatibilitățile Capricornului cu celelalte zodii sunt determinate de caracterul practic, disciplinat și rațional al zodiei care ține cumpăna anului.

Capricorn și Berbec

Cuiul lui Pepelea este umorul. Cei născuți în Zodia Berbecului ar face haz de orice, în timp ce Zodia Capricornului este caracterizată mai ales prin sobrietate. Totuși, are și Capricornul supapele lui și totul este să i le dibuiești în timp. Câtă vreme munca e muncă, planificarea e respectată și cuvântul dat e onorat, în timpul rămas poți să încerci o glumă cu Capricornul și s-ar putea să-l vezi râzând cu lacrimi.

Problema Berbecului este lenea lui visătoare din anumite ceasuri ale zilei, lene din care Capricornul, spre exasperarea lui, nu poate să-l urnească. Iar asta se întâmplă mai ales dacă ea este Capricorn iar el, Berbec. Femeia Berbec este ceva mai activă și mai cu capul pe umeri. Berbecul are un atu cu care va compensa toate lipsurile în ochii Capricornului: simțul detaliului, perfecțiunea lucrului făcut. Dacă se adună și își termină treaba, Capricornul nu va avea nimic să-i reproșeze. Conștient de importanța lucrului temeinic, doritor să treacă mai departe fără să repare și să cârpească pe urma altuia, Capricornul va fi fericit să facă echipă cu Berbecul, atât în activitatea profesională cât și în casă.

Cupluri celebre: Stephen William Hawking (Capricorn) și Jane Hawking (Berbec); Kevin Michael Costner (Capricorn) și Elle Macpherson (Berbec).

Citește și:

Zodia Capricornului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Capricornului
Zodia Berbecului (descriere)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii