Chifteluțe de legume, cu mazăre și cașcaval

Chifteluțele de legume sunt potrivit de picante, dar odată ce-ai încercat una, cu siguranță mai vrei! Iată cum să le faci:

chiftele-legume-mazare-cascaval

* ies 20 de bucăți * timp de preparare 10 minute

INGREDIENTE

1 ou

Zeama de la 1 lamâie

3 linguri faina integrala

¼ lingurița praf de copt

¼ lingurița condiment garam masala – opțional

100 g mazare, jumatate zdrobita piure

75 g cașcaval, taiat cuburi

1 lingura ulei de floarea soarelui

1 lingura frunze proaspete de menta – opțional

Câteva chifle proaspete

2-3 linguri iaurt grecesc

1-2 linguri zacusca picanta

MOD DE PREPARARE

Bate oul, adauga zeama de lamâie, faina, praful de copt și garam masala. Amesteca și adauga mazarea și cașcavalul.

2 Prajește câte o lingurița din compoziție în uleiul încins 2 min pe fiecare parte. Servește chifteluțele cu chifla, o lingurița de iaurt și zacusca picanta, cu menta rumenita.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich