Chifteluțele de legume sunt potrivit de picante, dar odată ce-ai încercat una, cu siguranță mai vrei! Iată cum să le faci:
* ies 20 de bucăți * timp de preparare 10 minute
INGREDIENTE
1 ou
Zeama de la 1 lamâie
3 linguri faina integrala
¼ lingurița praf de copt
¼ lingurița condiment garam masala – opțional
100 g mazare, jumatate zdrobita piure
75 g cașcaval, taiat cuburi
1 lingura ulei de floarea soarelui
1 lingura frunze proaspete de menta – opțional
Câteva chifle proaspete
2-3 linguri iaurt grecesc
1-2 linguri zacusca picanta
MOD DE PREPARARE
Bate oul, adauga zeama de lamâie, faina, praful de copt și garam masala. Amesteca și adauga mazarea și cașcavalul.
2 Prajește câte o lingurița din compoziție în uleiul încins 2 min pe fiecare parte. Servește chifteluțele cu chifla, o lingurița de iaurt și zacusca picanta, cu menta rumenita.